menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Nilfisk Cashback Actie 2024

Tot €40,- Cashback op Nilfisk Hogedrukreinigers

Met een Nilfisk hogedrukreiniger bespaar je tijd en moeite bij het reinigen van allerlei oppervlakken, van terrassen tot auto's. Dankzij de krachtige waterstraal verwijder je vuil en aanslag snel en efficiënt, waardoor je klussen sneller geklaard zijn. Met een hogedrukreiniger van Nilfisk, kies je voor een topmerk, maar naast praktische voordelen is een Nilfisk hogedrukreiniger nu ook extra voordelig voor de portemonee!

Van 1 maart 2024 t/m 30 april 2024 krijg je een deel van je aankoopbedrag terug bij aankoop van een Nilfisk Hogedrukreiniger bij De Boer! Benieuwd naar de actieartikelen en de voorwaarden? Bekijk ze hier!

Banner Nilfisk cashback actie
0 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Voorwaarden & informatie

Deze actie is geldig van 1 maart 2024 t/m 30 april 2024
Bekijk alle deelnemende Nilfisk Hogedrukdreinigers van De Boer hier.
 
Stap 1. Schrijf u in op www.nilfisk-cashback.nl
U dient zich te registreren via www.nilfisk-cashback.nl om in aanmerking te komen voor de cash back actie.

Stap 2. Start je cashback claim
Selecteer uw aangekochte hogedrukreiniger. Vul de datum van aankoop in samen met een scan of foto van uw kassaticket en het serienummer (deze kan u vinden op het grijze plaatje op uw toestel). U heeft tijd tot 30 dagen na aankoop om uw toestel te registreren.

Stap 3. Ontvang je cashback
Alles gescand en compleet ingevuld? Druk dan op verzenden. U ontvangt een bevestiging per mail. Nilfisk zal nu uw aanvraag in behandeling nemen en verwerken. Binnen 6-8 weken zal het cashback bedrag op uw bankrekening worden gestort.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw