menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Afrastering voor Paarden

Afrastering voor paarden

Afrastering voor Paarden

Voor alle benodigde materialen om een optimale paardenafrastering te maken bent u bij De Boer Drachten aan het juiste adres. Naast schrikdraadapparatuur en toebehoren van Gallagher en Pulsara, leveren wij van deze merken ook alle soorten schriklint, schrikkoord (cord), lintisolatoren, doorgangsets, lintspanners en lintverbinders.

 

Hier vindt u afrastering toegespitst op paarden en pony’s. De Boer Drachten heeft ook een zeer breed assortiment Afrastering voor Koeien en Afrastering voor Schapen.

afrasteringspalen-paarden
isolatoren-en-poortgrepen-paarden
schriklint-en-cord

Afrasterings materiaal paarden

Een goede afrastering kan het beste worden afgestemd op de diersoort. Bij paarden is de zichtbaarheid van de afrastering erg belangrijk, waardoor bij paarden meestal wordt gekozen voor een raster van schriklint of schrikkoord (schrikcord). Schriklint verdient hierbij de voorkeur, omdat deze bij uitbraak relatief het snelste breekt en het dier daardoor minder gauw verwondingen oploopt.

 

Belangrijk is om het lint met de juiste lintisolatoren (paardenisolatoren) en hoekisolatoren aan de palen te bevestigen. Knoop geen schriklint of schrikkoord aan elkaar, maar gebruik de hiervoor bestemde verbinders en spanners. Afhankelijk van de grootte van het perceel en het aantal meters lint of schrikcord kan er gekozen worden uit diverse schrikdraadapparaten, batterijapparaten en accuapparaten.

 

Al deze materialen zorgen samen met de juiste afrasteringspalen, landhekken of doorgangsets voor een uiterst betrouwbare paardenafrastering.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw