menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Afrastering voor Schapen en Geiten

Afrastering voor schapen

Afrastering voor Schapen

Weidepercelen voor schapen kunnen op verschillende manieren worden afgerasterd. Vaak wordt er gebruik gemaakt van verzinkt schapengaas, maar schrikdraad of schriknetten (schapennetten) is hierbij ook een betrouwbare optie. De Boer Drachten levert van de merken Gallagher en Pulsara alle materialen om in combinatie met de juiste schrikdraadapparatuur uw schapen binnen de omheining te houden.

 

Ook leveren wij een breed assortiment Afrastering voor Koeien en Afrastering voor Paarden.

schapengaas
isolatoren-poortgrepen-draadspanners
schrikdraad-en-netten

Afrasterings materiaal schapen

Schapen (geiten) en lammeren zijn klein van stuk en hebben daardoor een lage afrastering nodig. Verzinkt schapengaas (schapegaas) en schrikdraadnetten hebben mazen die naar de grond toe steeds kleiner worden, waardoor ook de lammeren niet gemakkelijk kunnen uitbreken.

 

Schrikdraadnetten zijn kant en klaar en kunnen zo worden geplaatst. Wanneer u schrikdraad wilt gebruiken, moeten er meerdere draden worden gespannen. Dit kan door middel van schrikdraadpaaltjes of houten afrasteringspalen. Door het ruime aanbod isolatoren kunnen aan bijna alle soorten palen meerdere draden worden bevestigd. Samen met een goed werkend schrikdraadapparaat, zorgen deze materialen ervoor dat uw schapen en lammeren veilig binnen de omheining blijven.

 

Als damkering zijn de gegalvaniseerde landhekken met gaas zeer aan te bevelen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw