menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Afrastering voor Koeien en Kalveren

Afrastering voor koeien

Afrastering voor Koeien

Afrastering en afrasteringsmateriaal voor Koeien is samen met afrastering voor Paarden en Schapen een specialisme van de Boer Drachten. Het assortiment omvat alles voor een optimale en duurzame (schrikdraad) afrastering. 

 

Bekijk hier ons assortiment afrastering voor Tuin, Erf en Hobby

Afrastering - Schrikdraad - Lint Cord - De Boer Drachten
Landhekken - Afrastering - De Boer Drachten
Afrasteringspalen - Afrastering - De Boer Drachten
Schrikdraadapparatuur - Afrastering - De Boer Drachten
Isolatoren & Poortgrepen - Afrastering - De Boer Drachten

Afrasterings materiaal koeien

Een goede en veilige afrastering, gemaakt met het juiste afrasteringsmateriaal, is nodig als in het voorjaar de koeien weer in de wei gaan. Er kan gekozen worden voor een permanente of een tijdelijke (schrikdraad) afrastering.

 

Een permanente afrastering wordt gemaakt op plaatsen waar continue een afscheiding nodig is. Hiervoor worden in de meeste gevallen gecreosoteerde of gecelcuriseerde houten palen gebruikt, vaak in combinatie met schrikdraad. Afrasteren met puntdraad of gaas is ook een optie. Gegalvaniseerde landhekken van De Boer Drachten zijn daarbij bijzonder betrouwbaar en handzaam als damafsluiting.

 

Een tijdelijke afrastering wordt gebruikt voor rantsoenbeweiding of andere werkzaamheden waarbij tijdelijk het vee gekeerd moet worden. Onze haspels, schrikdraad en schrikdraadpalen zijn uitermate geschikt om snel een tijdelijke afrastering op te zetten en weer te verwijderen.

 

Het benodigde type schrikdraadapparaat hangt af van de lengte van de afrastering en ligging van het af te rasteren perceel. Veel schrikdraadapparaten werken op het lichtnet (230 volt), maar waar toepassing hiervan niet mogelijk is verkopen wij schrikdraadapparaten op batterij en accu, eventueel ondersteund door zonne-energie.

 

Diverse soorten afrasteringsdraad zorgen, afhankelijk van de lengte van de afrastering, voor een goede betrouwbare geleiding. Voor alle aanverwante artikelen als isolatoren, poortgrepen, draadspanners, verbinders en ander afrasteringmateriaal, bent u bij de Boer Drachten op het goede adres.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw