menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Vliegenbestrijding kopen? - Gratis bezorging vanaf € 75

Vliegenbestrijding

Vliegenbestrijding

Als u last heeft van vliegen, bent u bij De Boer Drachten aan het juiste adres. Ons uitgebreide assortiment vliegenbestrijdingsmiddelen is uitermate geschikt voor in huis, kantoor, garage of stal. Er zijn verschillende manieren om vliegen te bestrijding, maar we onderscheiden er grofweg 3: vliegenbestrijding op het vee, in de stal en vliegen vangen.

Lees meer...
57 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Vliegen en maden bestrijden in de stal

Wilt u de vliegen in de stal bestrijden, zijn een aantal middelen bijzonder effectief. Hierbij rekenen we onder andere vliegenlint en vliegenvangrollen. Deze plakmiddelen, houden de vliegen vast en kunt u boven in de stal hangen. De rollen zijn maar liefst 400 meter lang. Er zijn startsets verkrijgbaar en navulrollen. De rollen bevatten een lokstof, waardoor de vliegen erheen getrokken worden. Eenmaal op het lint, komen ze niet meer los.

Ook zijn er stalspuitmiddelen en strijkmiddelen. Hiermee kunt u specifieke plekken bestrijden effectief door een toxine die een sterke werking op vliegen heeft. Het is nog effectiever om de larven van de vliegen zelf te bestrijden, d.m.v. madendood.

Vliegenbestrijding op het vee

Pour-on middelen worden toegepast op het vee en zijn bijzonder effectief. De pour-on middelen zijn niet schadelijk voor het vee, maar bevatten zenuwgif die de vlieg doden. Diverse middelen zijn nog in de vrije verkoop verkrijgbaar, sommige (zoals Butox) alleen nog via de dierenarts.

Vliegen vangen

Elektronische vliegenlampen zijn eveneens effectieve vliegenbestrijders. Het blauwe UV-licht trekt de vliegen aan en deze komen vervolgens op een plakstrip of een elektrisch rooster. Een elektronische vliegenlamp is vooral breed inzetbaar en is prima te gebruiken in huis, kantoor, schuur, of stal.

Ongediertebestrijding

De Boer Drachten heeft alles in huis voor het efficient bestrijden van ongedierte, zoals vliegen. Maar ook voor vogelbestrijding, mollenbestrijding, marterbestrijding, muizen- en rattenbestrijding en nog veel meer. Van laserlamp tot vangkooi.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw