menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Afrasteringspalen voor koeien en kalveren

houten palen, bielzen en planken

Houten Palen, Bielzen en Planken

Van oudsher worden percelen afgerasterd met gecreosoteerde (of gecelcuriseerde) houten palen. Later zijn daaraan, in de loop der jaren, diverse soorten Schrikdraadpaaltjes toegevoegd. Gebruikte bielzen (spoorbielzen) fungeren vaak als hoekpaal of dampaal. De Boer Drachten levert naast gebruikte bielzen ook nieuwe eikenhouten bielzen en vierkante Lariks dampalen, welke beide zeer duurzaam zijn.

 

Bekijk hier alle Afrasteringsmateriaal.

11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Houten palen

Om de duurzaamheid van houten afrasteringspalen te vergroten worden deze geimpregneerd ( gecreosoteerd of gecelcuriseerd ), wat de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd. Ook onbehandelde kastanjehouten palen behoren tot het assortiment.

De Boer Drachten biedt u een ruime keuze uit houten palen in diverse lengtes en diktes. Populair zijn ook de robuuste Dampalen, zowel in creo en celcur uitvoering. Deze zijn te gebruiken als hoek- of dampaal, maar voldoen ook uitstekend om landhekken aan te bevestigen. De palen kunnen los worden geleverd, maar per bundel profiteert u van extra korting.

 

Gecreosoteerde planken (schroten of hekschroten), welke kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden, behoren ook tot het assortiment.

 

Alles voor de veehouder

De Boer Drachten heeft alles in huis voor de veehouder. Niet alleen houten palen, maar ook mestschuivers, kruiwagens, laarzen, staldrinkbakken, landbouwfolie en nog veel meer.

 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw