menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kruiwagen kopen? - Gratis verzending!

kruiwagens

Kruiwagens en stalkruiwagens

Bent u op zoek naar een kruiwagen? In ons assortiment kruiwagens vindt u alle soorten en maten kruiwagens, van 80 liter kruiwagen tot 160 liter kruiwagen. Bovendien kunnen wij u als beste voorzien van het juiste advies voor uw situatie. Ook hebben we veel onderdelen, zoals kruiwagenbanden, wielen en velgen, losse handvatten, maar ook complete frames en kruiwagenbakken. In ons assortiment hebben we onder andere kruiwagens van het merk De Boer, Altrad Fort, Korver, Matador en 4TECX

Lees meer...
80 artikelen gevonden
Sorteer op:
Kiepkruiwagen JFC - 400 Liter
Kiepkruiwagen JFC - 400 Liter
€ 673,96 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Kiepkruiwagen JFC - 500 Liter
Kiepkruiwagen JFC - 500 Liter
€ 873,62 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Stalkruiwagens

De stalkruiwagens uit ons assortiment zijn perfect voor gebruik in en om de boerderij of stallen. De kruiwagens hebben een diepe bak en stevig frame. De stalkruiwagens zijn leverbaar in groen of paars, met een enkel wiel, of dubbele wielen voor extra stabiliteit. Ook hebben we kruiwagens met anti-lek wielen.

Kruiwagens voor alle toepassingen

Naast de standaard kruiwagen en de stalkruiwagens, hebben we ook gereedschapskruiwagens met deksel, steenkruiwagens, bouwkruiwagens, voeder en balenwagens en pallet- en steekwagens. Kortom, bij De Boer vindt u alles voor het transport in en om uw bedrijf. Ook hobbykruiwagens, en speelgoedkruiwagens vindt u in ons assortiment. Onze speelgoedkruiwagens zijn ideaal voor kinderen en peuters die graag een handje helpen of gewoon lekker buiten willen spelen. Onze kruiwagens zijn in de actie scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar! Hierdoor heeft u binnen 1 werkdag (indien besteld voor 16:00) uw kruiwagen al in huis!

De kruiwagens zijn perfect voor agrariers, veehouders, landbouwers, hoveniers, bouwers, klussers. tuinliefhebbers en doe-het-zelvers. De kruiwagens kunnen werkelijk alles vervoeren, zoals mest, hooi, stro, zand, stenen, tegels, grond, beton, voer, bladeren, paardenvoer, tuinafval en nog veel meer. Ook hebben we een aantal elektrische kruiwagens. Deze kruiwagens werken op een accu en zorgen voor veel gemak tijdens het gebruik! Ideaal voor zware ladingen.

De betere keuze voor buiten

De Boer Drachten biedt een compleet assortiment voor vakmensen in de veehouderij, akkerbouw, doe-het-zelf, hoveniersbedrijven en nog veel meer. Van schoffel tot boormachine en van kruiwagen tot compressor. Voor het werken met een kruiwagen kunt u misschien ook gemak hebben van handschoenen, laarzen, bladharken of scheppen.

Dé specialist voor de veehouder

In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagensgrasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls. Heeft u vragen over het gebruik van producten of over ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice of vraag uw vertegenwoordiger. WIj kunnen u, door onze jarenlange ervaring en specialistische vakkennis, altijd voorzien van het beste advies. Daarom kiest u voor De Boer Drachten!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw