menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bladblazers/-zuigers

Bladblazers en -zuigers bij de boer

Bladblazers en bladzuigers

Bent u op zoek naar een bladblazer? De Boer Drachten heeft een breed assortiment bladblazers, van de beste merken. Bij ons vindt u onder andere Stihl, Stiga, Gardena, PowerWorks en meer. Een bladblazer is een ideaal stuk tuingereedschap waarmee u de tuin schoon kunt houden. De bruine bladeren aan de boom typeren het herfstbeeld. Natuurlijk vallen deze mooi gekleurde bladeren uiteindelijk op uw gazon of looppad. Op het looppad kunnen de bladeren zelfs voor gladheid zorgen, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Met een bladblazer of bladzuiger kunt u de bladeren netjes opruimen.

11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Benzine of elektrisch

De keuze bij een bladblazer of -zuiger is, zoals met veel tuingereedschap: kies ik voor benzine of elektrisch. De voordelen van een benzine bladblazer is natuurlijk dat er geen snoer aanhangt, waardoor je met een grote tuin, vrij rond kan lopen. Bovendien is deze vaak wat krachtiger. Nadeel is weer dat de benzine blazer meer geluid maakt en benzinedampen afgeeft. Een elektrische bladzuiger of -blazer is stiller en schoner, maar heeft een kabel, waardoor de reikwijdte beperkt is. Een goede oplossing is de accubladblazer. Deze biedt alle voordelen van een elektrische blazer/ zuiger met als bijkomend voordeel dat er geen snoer aanzit. Met 2 accu’s kunt u langer doorwerken.

 

Specialist in tuingereedschap

De Boer Drachten heeft alles in huis voor de tuinliefhebber t/m de hovenier. Alle soorten en maten machines voor in de tuin kunt u bij ons vinden. Hierbij kunt u denken aan zitmaaiers of robotmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, tuinfrezen en zelfs quads. Ook benzine zoals Motomix en Aspen zijn simpelweg online te bestellen.

 

Werkplaats

Met onze werkplaats speelt u altijd op zeker. Onze vakkundige monteurs zijn gespecialiseerd in tuin- en parkmachines, quads en buitenboordmotoren. Wij kunnen uw machine repareren en onderhouden. Ook kunnen wij in Friesland uw machine afhalen en weer terugbrengen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw