menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Retouren en garantie

Uw bestelling retour sturen

Om uw bestelling retour te sturen, dient u eerst via een ondubbelzinnige verklaring, een retourverzoek in te dienen, dit kan per post, e-mail of via de makkelijkste weg, onze retourpagina. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Garantie

De Boer Drachten geeft op de door de Boer geleverde artikelen de geldende fabrieksgarantie. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie, vragen wij u een uitgebreide klacht omschrijving, het liefst inclusief afbeeldingen, te mailen naar info@deboerdrachten.nl. Na ontvangst van uw garantieaanvraag zal binnen 2 werkdagen contact met u worden opgenomen of het artikel retour dient te komen voor reparatie of dat er een vervangend artikel geleverd wordt.

Binnen Garantie

Als de klacht gegrond is, komen alle kosten voor het omruilen of laten repareren van artikelen (inclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van De Boer Drachten.

Buiten garantie

Bij reparaties of ruilingen die buiten de garantie vallen, is het soms redelijk om (een deel van) de kosten zelf te betalen. Zijn er voor u kosten verbonden aan het oplossen van een artikelklacht, dan informeren wij u hier vooraf over.

Reparatieperiode

Vanaf het moment dat een te repareren artikel in behandeling is genomen bij de klantenservice zullen wij er alles aan doen om voor een snelle afwikkeling te zorgen. Als het artikel niet gerepareerd kan worden of als de reparatie bijvoorbeeld niet onder garantie uitgevoerd kan worden, informeren wij u binnen 21 dagen over een verdere afhandeling.

Zichttermijn & retourregels

Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment waarop u of een door u aangewezen derde,
die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Binnen deze termijn mag een artikel in onbeschadigde staat worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden. U dient wel zelf de portokosten voor het retoursturen te betalen. Speciaal voor uw vervaardigde artikelen vallen buiten de zichttermijn regeling.

Retourafspraak

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het  retourneren. U kunt het artikel retourneren:
- binnen de zichttermijn van 14 dagen, na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt
- als het artikel compleet is in de originele staat en fabrieksverpakking, het is anders mogelijk dat er uw aankoop voor een lagere waarde gecrediteerd wordt.

Indien u de bestelling weer wilt retourneren aan De Boer Drachten, kunt u na het inloggen via het scherm 'orders en retouren' de verdere procedure volgen. Als u een bestelling heeft geplaatst zonder een account aan te maken, kunt u hier alsnog uw account activeren.

Uitzonderingen

Sommige artikelen zijn na het eerste gebruik niet meer in nieuwstaat. Dit geldt bijvoorbeeld voor een in gebruik genomen producten. Retouren van deze producten worden, na ingebruikname, voor een lagere waarde gecrediteerd dan waarvoor u ze heeft aangekocht.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om: producten die zijn aangepast of vervaardigd speciaal op uw verzoek. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is.

Retourbetaling door de Boer Drachten

De Boer Drachten vergoedt alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door de ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De Boer Drachten gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u. Wij zullen de gemaakte retourkosten niet vergoeden.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw