menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gereedschap accu's kopen? Bestel nu!

Gereedschap accu's

Gereedschap accu’s zijn van belang bij ieder accu gereedschap welke je in je gereedschapskoffer hebt zitten. Als klusser of professional is het hebben van goed gereedschap essentieel. En daarbij zijn de juiste accu's van groot belang. Zonder de juiste accu kan je het gereedschap niet gebruiken. Bij De Boer kan je terecht voor accu’s van bekende merken zoals Bosch, Metabo, Makita en HiKoKi. Bij De Boer, met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp, ben je aan het juiste adres voor de betere keuze in gereedschap accu’s.

Lees meer...
80 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Makita 18 V Li-ion Accu
Makita 18 V Li-ion Accu
vanaf  € 82,22 € 41,11 (per stuk)
(13)
Makita Accuset 8 x BL1850B
Makita Accuset 8 x BL1850B
€ 825,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Gereedschap accu’s van bekende merken

Bij De Boer vind je in het assortiment verschillende merken voor de gereedschap accu’s. Bekende merken welke al jarenlang accu gereedschap produceren. De accu’s en laders zijn van hoge kwaliteit en gaan daardoor dan ook jarenlang mee. Wij raden altijd aan om een accu en lader te kopen van het merk waar ook je gereedschap van is. Zo weet je zeker dat alles op en in elkaar past.

Bosch gereedschap accu's: betrouwbaar en duurzaam

Bosch is een bekend merk als het gaat om gereedschap en gereedschap accu's. Bosch accu's staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een accu voor je boormachine, decoupeerzaag of haakse slijper, bij Bosch vind je altijd wat je zoekt. De accu's van Bosch zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en voltages.

Metabo gereedschap accu's: krachtig en robuust

Metabo is een merk dat zich richt op krachtig en robuust gereedschap en accu's. Metabo accu's zijn geschikt voor zwaar werk en gaan lang mee. Metabo biedt een breed scala aan accu's, van compacte accu's voor licht gebruik tot krachtige accu's voor zware toepassingen. Metabo accu's zijn verkrijgbaar in verschillende voltages en capaciteiten.

Makita gereedschap accu's: prestatiegericht en veelzijdig

Makita is een bekend merk dat bekend staat om zijn veelzijdige en prestatiegerichte gereedschap en accu's. Makita accu's zijn geschikt voor verschillende toepassingen en bieden krachtige prestaties. Of je nu op zoek bent naar een accu voor je boormachine, cirkelzaag of schuurmachine, Makita heeft een breed scala aan accu's in verschillende voltages en capaciteiten.

HiKoKi gereedschap accu's: innovatief en efficiënt

HiKoKi is een relatief nieuw merk dat zich richt op innovatieve en efficiënte gereedschap en accu's. HiKoKi accu's zijn ontworpen met het oog op prestaties en efficiëntie. De accu's zijn verkrijgbaar in verschillende voltages en capaciteiten en zijn compatibel met verschillende gereedschappen.

Naast bovengenoemde merken hebben we ook nog veel andere merken. Bekijk ze in ons gereedschap accu’s assortiment.

Voordelen gereedschap accu’s

Gereedschap accu's bieden verschillende voordelen ten opzichte van gereedschap met snoeren of op benzine. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  1. Draadloos gebruik: Met gereedschap accu's ben je niet afhankelijk van een stopcontact of brandstof. Dit biedt meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid tijdens het klussen.
  2. Milieuvriendelijk: Gereedschap accu's zijn milieuvriendelijker dan gereedschap op benzine, omdat ze geen schadelijke uitstoot produceren. Daarnaast zijn ze ook energiezuiniger dan gereedschap met snoeren.
  3. Kostenbesparend: Hoewel gereedschap accu's in eerste instantie een investering zijn, kunnen ze op de lange termijn kostenbesparend zijn. Je hoeft namelijk geen brandstof te kopen en hoeft ook geen verlengsnoeren aan te schaffen.
  4. Veiliger: Doordat gereedschap accu's geen snoeren hebben, zijn ze veiliger in gebruik. Je loopt geen risico om over een snoer te struikelen of per ongeluk door het snoer te zagen.
  5. Gemakkelijk in onderhoud: Gereedschap accu's zijn gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft geen olie te verversen of bougies te vervangen, zoals bij gereedschap op benzine. Daarnaast hebben de meeste accu's een lange levensduur en zijn ze gemakkelijk te vervangen indien nodig.
 

Kortom, gereedschap accu's bieden veel voordelen ten opzichte van andere typen gereedschap. Bij De Boer vind je een breed scala aan gereedschap accu's van verschillende merken, waaronder Bosch, Metabo, Makita en HiKoKi.

De Boer: jouw partner voor gereedschap accu's

Als je op zoek bent naar gereedschap accu's van Bosch, Metabo, Makita, HiKoKi of andere merken, dan ben je bij De Boer aan het juiste adres. Met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp biedt De Boer een breed scala aan gereedschap en accu's voor verschillende toepassingen. Bij De Boer vind je niet alleen gereedschap en accu's, maar ook accessoires en onderdelen voor reparaties en onderhoud. Heb je vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen met de betere keuze in gereedschap accu's. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw