menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Luchtreiniger kopen?

Luchtreiniger

Een luchtreiniger verbeterd de luchtkwaliteit in welke ruimte dan ook. Deze luchtzuiveraars reduceren de vervuilende stoffen die in de lucht zweven. In het assortiment van De Boer Drachten vind je luchtreinigers in verschillende soorten en maten. Elke luchtreiniger heeft zijn eigen vermogen en dus ook een ander bereik. Bekijk ons hele aanbod eenvoudig via onze website!

Lees meer...
38 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waarom een luchtreiniger kopen?

Een luchtreiniger is een goede oplossing voor mensen die slecht kunnen ademen door vervuilende stoffen in de lucht. Een luchtreiniger filtert de vervuilende lucht en zorgt ervoor dat geuren geneutraliseerd worden. Een luchtreiniger past zich automatisch aan veranderende luchtkwaliteiten aan. Wil jij een betere en gezondere luchtkwaliteit in huis? Wacht niet en bestel je luchtreiniger via de website van De Boer Drachten.

Verschillende soorten luchtreinigers

 Luchtreinigers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. In ons assortiment verschillen de luchtzuiveraars voornamelijk wat betreft bereik. Bij de aanschaf van een reiniger is het dan ook belangrijk om de oppervlakte van de kamer te weten. Zo kun je erachter komen welke luchtreiniger jij nodig hebt. Naast luchtreinigers zijn er ook een aantal luchtontvochtigers verkrijgbaar. Ook deze ontvochtigers zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit verbeterd. Als je vandaag jouw luchtreiniger besteld ontvang je deze morgen al in huis.

Luchtreiniger onderdelen

Naast luchtreinigers vind je in het assortiment van De Boer Drachten ook onderdelen. Deze onderdelen bestaan voornamelijk uit filters. De vervuilende bacteriën blijven bij gebruik in de filters zitten. Deze filters zijn naar een verloop van tijd toe aan vernieuwing doordat ze niet meer optimaal werken. Deze filters zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Het is aan jou om te bepalen welk filter je het liefst gebruikt voor de reiniging van de lucht in huis. Naast filters zijn er ook lampen verkrijgbaar om de uitstraling van de reiniger te verbeteren. Luchtreiniger onderdelen van De Boer zijn direct uit voorraad leverbaar!

Luchtreiniger online bestellen

Voor een luchtreiniger ben je bij De Boer Drachten aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende reinigers voor verschillende kameroppervlaktes. Voor een aantal van deze luchtreinigers zijn er verschillende onderdelen beschikbaar. Als je vandaag bestelt, wordt de lucht van jouw huis morgen al gereinigd met je luchtreiniger.

Ook in onze winkel zijn onze luchtreinigers te bewonderen. Onze winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en daar ben je altijd van harte welkom. Hier staan onze deskundigen voor je klaar met het beste advies over de luchtreinigers. Als je toch nog vragen hebt kun je ons altijd telefonisch of per mail bereiken. Wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk de luchtreiniger krijgt die bij jouw huis past.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw