menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Spanbanden kopen?

Spanbanden

Spanbanden kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen. In de meeste gevallen worden ze gebruikt om iets vast te zetten zoals bij transport. Dit kunnen kleine transporten zijn, maar ook grote waarbij meerdere spanbanden van pas komen. In het assortiment van De Boer Drachten vind je verschillende soorten en modellen van spanbanden. Vergelijk alle artikelen gemakkelijk via onze website en bestel je spanbanden meteen!

Lees meer...
109 artikelen gevonden
Sorteer op:
Deltasling Hijsband 3 T
Deltasling Hijsband 3 T
vanaf  € 7,58 (per stuk)
Deltasling Hijsband 2 T
Deltasling Hijsband 2 T
vanaf  € 5,20 (per stuk)
Rondstroppen
Rondstroppen
€ 5,28 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Deltasling Rondstrop 1 T
Deltasling Rondstrop 1 T
vanaf  € 2,44 (per stuk)
Deltasling Hijsband 1 T
Deltasling Hijsband 1 T
vanaf  € 2,65 (per stuk)
Vergelijken (0)

Diverse soorten spanbanden

Zoals eerder vermeld kun je een Span banden gebruiken om dingen vast te zetten bijvoorbeeld voor transport. Als het gaat om Spanbandjes zijn er verschillende soorten, maten en kleuren in het assortiment van De Boer. Zo zijn er naast spanbanden ook sjorbanden, hijsbanden en rondstroppen. Om onduidelijkheid te voorkomen zijn de verschillende modellen hieronder uitgelicht.

Sjorbanden

Sjorbanden zijn zeer geschikt voor kleinere toepassingen of projecten. Zo kun je goederen die in een kleine aanhangwagen staan gemakkelijk vastzetten door een sjorband te gebruiken. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor het vervoeren van kozijnwerk of klein glaswerk. De diverse sjor banden uit ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar!

Hijsbanden & rondstroppen

Hijsbanden en rondstroppen worden voornamelijk gebruikt in de bouwsector. Ze zijn bijvoorbeeld te gebruiken bij het laden van vrachtwagens en bij het vastzetten van zware objecten. Het verschil tussen een hijsband en rondstrop is, dat een hijsband niet ononderbroken is en een rondstrop wel. Bekijk ons volledige assortiment met klim- en transportgereedschap voor diverse werkzaamheden.

Spanbanden met ratel

Naast de eerder genoemde categorieën heeft De Boer Drachten ook een aantal spanbanden met ratel. Deze ratel zorgt ervoor dat je spanning op de spanband kunt krijgen waardoor deze strak wordt getrokken. Zonder ratel werkt een spanband niet zoals deze moet werken. Als je een losse span- of sjorband aanschaft is het belangrijk om de juiste ratel te kopen als het gaat om bandbreedte.

Waarvoor een spanband gebruiken?

Om een duidelijk beeld te vormen van span banden hebben wij een rijtje met mogelijke toepassingen opgesteld. Deze toepassingen zijn diegene die hedendaags het meeste voorkomen als het gaat om spanbandjes. Mogelijke toepassingen:

  • Ladingen van vracht- en bestelwagens
  • Ladingen op aanhangwagen
  • Buitenopslag
  • Vastzetten van een tent of luifel
  • Op bouwplaatsen
  • Voor reclameborden
  • Voor het vastmaken van zware objecten

Delta spanbanden

In ons assortiment vind je veel spanbanden van het merk Delta. Zo zijn er kleine spanbanden, gele spanbanden, rondstroppen, hijsbanden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De diverse modellen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit die bij juist gebruik een lange levensduur zullen hebben. Als je vragen hebt over één van deze spanbanden van Delta, neem dan direct contact op met onze deskundigen!

Welke spanband kopen?

Als je niet weet welke spanbanden je moet kopen hebben wij een aantal tips voor je. Om te beginnen is het belangrijk om te weten of je de sjor- of span band gebruikt voor een groot of klein project. Zo kun je inschatten welke maat band je nodig hebt voor het project. Daarnaast is het belangrijk wel gewicht de spanband aan moet kunnen. Tot slot kun je de bandbreedte kiezen die het beste past bij het doeleinde waar de spanband voor gebruikt gaat worden. Bestel vandaag je spanbanden en ontvang deze morgen al in huis!

Spanbanden kopen bij De Boer Drachten

Op zoek naar kleine, grote, lange of korte spanbanden? Dan ben je bij De Boer aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een ruim aanbod met verschillende span banden. Voor vragen of onduidelijkheden kun je terecht bij onze deskundigen. Deze zijn telefonisch of per mail bereikbaar en staan voor je klaar met het beste advies.

Als je liever een spanband in de winkel koopt, ben je van harte welkom in onze fysieke winkel in Drachten. Ook hier staan onze medewerkers voor je klaar om de beste keuze te maken op het gebied van spanbanden. Bestel je spanbanden online of kom eens langs in onze winkel!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw