menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zaklamp kopen? - Gratis verzending!

Zaklampen en hoofdlampen

Zaklampen

Met een zaklamp heb je altijd licht bij de hand. In ons assortiment vind je verschillende soorten zaklampen van de beste merken. Denk hierbij aan merken zoals MagLite en LEDLenser. Onze zaklampen zijn toepasbaar voor zowel privé als professioneel gebruik. Bijvoorbeeld voor de camping, tijdens het sporten, werken op donkere plekken, beveiliging en nog veel meer.

Lees meer...
60 artikelen gevonden
Sorteer op:
Kerbl Led Zaklamp Profire met Accu
Kerbl Led Zaklamp Profire met Accu
€ 20,10 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Metabo Accu Staaflamp SLA 14.4-18 LED
Metabo Accu Staaflamp SLA 14.4-18 LED
€ 81,54 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Zaklamp kopen

Als je van plan bent een zaklamp te kopen moet je rekening houden met de sterkte van het licht. De sterkte van het licht valt af te lezen aan het aantal Lumen die de lamp heeft. Zaklampen zijn verkrijgbaar met LED lamp of een halogeen gloeilamp. LED lampen zijn daarbij kostbaarder tijdens de aanschaf, maar zijn tevens sterker en duurzamer. Ze gaan dus langer mee en vragen minder energie. Dan zijn er nog zaklampen met een accu of losse batterijen. De zaklampen met accu zijn makkelijker op te laden en de accu gaat vaak lang mee. Het is wel aan te raden om een reserve accu mee te bestellen. Zo zit je nooit zonder.

 

Welke zaklamp is geschikt voor mij?

Bij het kopen van een zaklamp moet je ook rekening houden met de activiteiten die je gaat verrichten. Bedenk dus eerst goed waarvoor je de zaklamp wilt gebruiken. Wil je op een grote afstand schijnen met je zaklamp? Dan is een zaklamp met een hoge lichtsterkte zeker aan te raden. Kijk rustig rond in ons online assortiment en laat je verrassen door het aanbod zaklampen.

Zaklampen van Maglite en LEDlenser

Verschillende merken zaklampen zijn bij ons verkrijgbaar. In ons assortiment kiezen wij voor de bekendste, MagLite en LEDlenser. De Maglite zaklampen zijn misschien wel de bekendste en deze zaklampen zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Maglite biedt een breed assortiment, van broekzaklamp, tot oplaadbare LEDlamp. LEDlenser biedt alleen maar LED lampen en die zijn van nog iets betere kwaliteit als de MAGlite LED lampen. Dat verschil is ook terug te zien in de Lumen van de lampen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw