menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Stationaire hogedrukreinigers? - Nu online!

Stationaire hogedrukreinigers

Een stationaire hogedrukreiniger is een hogedrukreiniger die geschikt is voor plekken waar op een efficiënte en effectieve manier vaak grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd moet worden, bijvoorbeeld in een stal of grote keuken. In het assortiment van de Boer Drachten vind je verschillende soorten hogedrukreinigers voor het stationaire gebruik. Zo zijn er onverwarmde reinigers, elektrisch verwarmde reinigers en olie / gas verwarmde reinigers. Onderzoek van te voren dus goed wat voor soort hogedruk machine je nodig hebt voordat je 1 besteld, zo voorkom je dat je de verkeerde machine besteld. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de Boer Drachten en wij helpen je graag verder op weg met het beste advies op dit gebied. Of kom langs in onze winkel in Drachten, hier staat ons deskundig personeel voor je klaar om je meteen te helpen! Je kunt daarna direct bestellen uit ons ruime assortiment aan stationaire hogedrukreinigers.

Lees meer...
19 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

De verschillende soorten stationaire hogedrukreinigers

Stationaire hogedrukreinigers zijn er bij de Boer Drachten in verschillende soorten, in deze categorie vind je onder andere onverwarmde reinigers. De onverwarmde reinigers hebben van zichzelf geen verwarmingssysteem, wel kunnen ze een watertemperatuur verdragen tot wel 80 graden Celsius. Deze machines zijn ook zeer plaat besparend wanneer er 1 lans wordt gebruikt. Elektrisch verwarmde reinigers zijn een geschikte optie voor wanneer je geen warm water tot je beschikking hebt en/of olie / gas verwarmde reinigers geen optie is. Olie /gas verwarmde machines zijn reinigers die het water verwarmen door middel van olie en/of gas, daardoor kan er gereinigd worden met warm water en stoom. De veiligheid van deze machines wordt gewaarborgd door de automatische veiligheidsklep.

Voor elke schoonmaak klus of werkzaamheden vind je bij de Boer Drachten de juiste hogedrukreinigers. Met ons ruime aanbod op dit gebied zit er voor elke professional een passend product bij. Heb je vragen over de verschillende soorten reinigers neem dan contact op met de Boer Drachten en wij verschaffen je van het beste advies. Of kom langs in onze winkel waar ons deskundig personeel voor je klaar staat om je te helpen met al je vragen over stationaire hogedrukreinigers.

De bekende merken stationaire hogedrukreinigers

In ons assortiment vind je stationaire hogedrukreinigers van vele bekende merken, zo vind je reinigers van Eurom in ons assortiment. Eurom creëert comfort voor de consument door klimaat en seizoen producten te ontwikkelen. Eurom haar producten zijn onderscheidend in veiligheid, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit. 

Kärcher werkt altijd heroverwegend wat maakt dat zij altijd perfecte hogedrukreinigers opleveren voor het stationaire gebruik met koud of warm water. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn punten waar Kärcher in uitblinkt. Nilfisk zet zich in om de wereld schoner te maken. Nilfisk is een echte voorloper in de innovatie van de schoonmaaktechnologie en heeft een streven naar duurzaamheid en goed kwaliteit. Ontdek de bekende merken nu allemaal in het ruime assortiment van de Boer Drachten.

Stationaire hogedrukreinigers kopen bij de Boer Drachten

Stationaire hogedrukreinigers koop je natuurlijk bij de Boer Drachten! In ons ruime assortiment met producten vind je voor iedere schoonmaak klus of werkzaamheden de juiste hogedruk machines. Of je nu op zoek bent naar reinigers van Eurom, Kärcher of Nilfisk, de Boer Drachten heeft alles voor je op voorraad. Heb je nog vragen over de verschillende soorten hogedruk machines voor het stationaire gebruik? Kom dan langs in onze winkel in Drachten, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor je schoonmaak klus of werkzaamheden! Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de hogedrukreinigers online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer Drachten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw