menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Greenworks accugereedschap

Greenworks Accu Gereedschap - De Boer Drachten

Het merk Greenworks heeft een aantal lijnen met elektrisch Accu Gereedschap. In deze lijnen zit onder andere Accu Gereedschap van 24 Volt, accutuingereedschap van 24-Volt, 40-Volt, 60-Volt, 80-Volt en 82-Volt en bekabeld gereedschap zoals compressors, hogedrukreinigers en diverse tuingereedschappen.

Accutuinmachines hebben 3 grote voordelen: Geen uitstoot, Weinig geluid, Weinig onderhoud!

121 artikelen gevonden
Sorteer op:
Greenworks Accu Bladblazer/-zuiger 40 Volt
Greenworks Accu Bladblazer/-zuiger 40 Volt
vanaf  € 106,61 (per stuk)
Greenworks Accu Trimmer Digipro 40 Volt
Greenworks Accu Trimmer Digipro 40 Volt
vanaf  € 123,14 (per stuk)
Greenworks Accu Trimmer 40 Volt
Greenworks Accu Trimmer 40 Volt
vanaf  € 60,95 (per stuk)
Greenworks Accu Takkenzaag 40 Volt
Greenworks Accu Takkenzaag 40 Volt
vanaf  € 98,35 (per stuk)
Greenworks Accu Heggenschaar 40 Volt
Greenworks Accu Heggenschaar 40 Volt
vanaf  € 81,82 (per stuk)
Greenworks Accu Kettingzaag 40 Volt
Greenworks Accu Kettingzaag 40 Volt
vanaf  € 86,78 (per stuk)
Greenworks Accu Heggenschaar 80 Volt
Greenworks Accu Heggenschaar 80 Volt
vanaf  € 189,26 (per stuk)
Greenworks Stokheggenschaar 24 Volt
Greenworks Stokheggenschaar 24 Volt
vanaf  € 70,24 (per stuk)
Greenworks Accu Heggenschaar 24 Volt
Greenworks Accu Heggenschaar 24 Volt
vanaf  € 61,98 (per stuk)
Greenworks Accu Bladblazer 24 Volt
Greenworks Accu Bladblazer 24 Volt
vanaf  € 40,50 (per stuk)
Vergelijken (0)

Greenworks accugereedschap

De lijnen met machines bestaan onder andere uit grasmaaiers, trimmers, bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen, bladblazers, stokheggenscharen, stokzagen, boormachines, zaagmachines, en meer.
 
Voordelen accugereedschap
Het grote voordeel van accugereedschap van Greenworks is dat 1 accu op de hele serie past. U schaft dus maar 1 keer een ‘brandstof’ aan, in plaats van elk jaar liters benzine te gebruiken. Daarnaast is er ook geen uitstoot en maken de accumachines minder geluid dan hun benzine-tegenhangers. Tot slot heeft een accumachine veel minder onderhoud nodig dan een tuinmachine die werkt op brandstof.

Welke lijn is geschikt voor mij?

24-Volt accumachines
Dit is een van de meest uitgebreide lijnen van Greenworks. Naast tuingereedschap, zoals heggenscharen, kettingzagen en grasmaaiers, zitten in deze lijn ook boormachines, slagmoersleutels en cirkelzagen.  Alle machines in deze lijn passen op 1 accu, dus ideaal voor de echte doe-het-zelver.
 
40-Volt tuinmachines
In de lijn met 40-Volt tuinmachines vindt u niet alleen grasmaaiers, kettingzagen en heggenscharen, maar ook een kruiwagen, sneeuwfrees, stokzaag, stokheggenschaar en meer. Deze serie is bijzonder uitgebreid en biedt alles voor het werk in uw tuin.
 
60-Volt tuinmachines
De serie 60-Volt tuinmachines is perfect voor de grotere tuin het grotere erf. In deze lijn zitten kettingzagen, heggenscharen, bladblazers en bijvoorbeeld een zelf aangedreven grasmaaier. Deze hoeft u dus ook niet te duwen!
 
80-Volt tuinmachines
De serie met 80-Volt Greenworks machines biedt een mooi gamma met tuinmachines, perfect voor semiprofessioneel gebruik. De 2 en 4 Ah accu’s gaan een aanzienlijke tijd mee. Bovendien zijn deze machines krachtig genoeg voor het zwaardere werk.
 
82-Volt tuinmachines
Deze lijn tuinmachines is perfect voor de professional, zoals de hovenier. Van zelf aangedreven grasmaaier tot rug gedragen bladblazer. Niet alleen zijn deze machines bijzonder krachtig, maar ze zijn ook nog eens uitstootvrij, geven weinig trilling en geen benzinedampen. Ideaal dus om er de hele dag mee te werken.

Één accu, meer dan 10 machines
Afhankelijk van welke lijn u kiest, kunt u op 1 accu tussen de 10 en wel 30 machines gebruiken. Als u veel gebruik maakt van de machines, is het aan te raden meer accu's te kopen, zodat u er ook 1 kan opladen, terwijl u de andere gebruikt. Binnen de helft van de aangeven oplaadtijd wordt de accu al voor 80% gevuld. Zo kunt u dus snel weer aan het werk.
 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw