menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Greenworks accugereedschap

Greenworks Accu Gereedschap - De Boer Drachten

Greenworks tuingereedschap

Greenworks is een nieuw, snelgroeiend merk die innovatieve accuproducten biedt om tuinieren leuker en eenvoudiger te maken. Je hebt geen uitstoot, geen onderhoud, geen gedoe, alleen schone en sterke accu’s. Onze producten zijn veelzijdig, eenvoudig te gebruiken en milieuvriendelijk.

Greenworks - 24 volt
Greenworks - 40 volt
Greenworks - 60 volt
Greenworks - 3 garantie
Greenworks - 82 volt
Greenworks - 80 volt

Greenworks - 230 Volt

Accu’s zijn de toekomst
Bij Greenworks ontwikkelen ze al vanaf het eerste uur apparatuur met accu's. 18 volt is de standaard hoeveelheid volt in de sector. Maar Greenworks maakt geen standaard producten. Hun apparatuur biedt echte kracht in ieder spanningsbereik – van 24V tot 82V.

Één accu voor al uw gereedschap
Voor alle gereedschap binnen eenzelfde spanningsbereik kunt u dezelfde Lithium-ion accu gebruiken. Met twee accu's kunt u langer doorwerken door ze af te wisselen. Terwijl de ene wordt opgeladen, gaat u door met de andere! Een accu-aangedreven apparaat is zo efficiënt als de motor is. In het geval van een goede accu, maar een slappe motor, dan past de accu zich aan de motor aan. Daarom ontwikkelen ze de motoren en de accu's samen voor optimale resultaten.

Gemak
Greenworks heeft ongewoon sterke spanningsbereiken, van 24V tot 82V. U kunt een gat in de muur boren, een boom omzagen in de tuin of een heel stadspark maaien. De keuze is aan u.

Eenvoudig
De apparatuur van Greenworks is lichtgewichtig en heel eenvoudig en prettig in gebruik. U kunt de ene accu laden terwijl de andere gebruikt, zodat u niet hoeft te stoppen.

Slim
Kies voor geen uitstoot en stap over op Greenworks. Gewoon geweldig gereedschap voor de moderne tuinman en doe-het-zelver.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw