menu

Speelhuisjes

Houten speelhuisje

Speelhuisjes van De Boer

In een kindervriendelijke achtertuin kan een leuk speelhuisje eigenlijk niet ontbreken. In steeds meer tuinen staat er dan ook één. Het leuke van een speelhuisje is dat de allerkleinsten al mee kunnen spelen. Er zijn verschillende soorten speelhuisjes verkrijgbaar.

28 artikelen gevonden
Sorteer op:
Sunny Speelhuis Beach Tower
Sunny Speelhuis Beach Tower
€ 355,37 (per stuk excl. btw)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Little Tikes Blokhut
Little Tikes Blokhut
€ 407,75 (per stuk excl. btw)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Little Tikes Classic Castle
Little Tikes Classic Castle
€ 339,64 (per stuk excl. btw)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Houten speelhuisjes

Houten speelhuisjes kan je in elke kleur verven die je maar wilt. Vaak is het robuuste hout geschikt voor een lange levensduur van de speelhuisjes.  Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, met- of zonder glijbaan, met veranda en in diverse speelhoogtes! Bekijk hier meer informatie over houten speelhuisjes.

 

Houten speelhuisjes met glijbaan

Één van de meest populaire vormen van speelhuisjes zijn die met een kleine verhoging én natuurlijk een glijbaan! Ideaal voor kinderen om zicht uren mee te vermaken.

 

Axi Houten Speelhuisjes

In ons assortiment zitten ook houten speelhuisjes van het Nederlandse merk Axi. Deze huisjes zijn van de beste kwaliteit en bieden jarenlang speelplezier.


Sunny speelhuisjes

De speelhuisjes van het merk Sunny zijn van hoge kwaliteit én zijn scherp geprijsd. De huisjes zijn in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar.

 

Zelfbouw pakketten

Ook zelfbouw speeltoestellen zijn in alle maten en uitvoeringen te verkrijgen. Met schommels, klimtoestellen en glijbanen zijn de toestellen uit te breiden. Ook zijn er losse palen, schommels, netten en glijbanen verkrijgbaar om zelf uw toestel compleet te maken.

 

Buitenspeelgoed

De Boer Drachten is specialist in buitenspeelgoed! In ons assortiment vindt u zwembaden, trampolines, skelters en natuurlijk speelhuisjes! Altijd gratis bezorging vanaf €75,-.

Al ons speelgoed vindt u ook op onze speciale speelgoedwebsite!