menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Speelhuisjes

Houten speelhuisje

Houten speelhuisjes

De speelhuisjes van de Boer dragen bij aan de fantasiewereld van kinderen. Het mooie van speelhuisjes is dat het gecombineerd kan worden met accessoires zoals een bel of verrekijker. Onze speelhuisjes zijn gericht op de jonge generatie en sluit helemaal aan bij hun belevingswereld. Er zijn vele merken speelhuisjes beschikbaar. Afhankelijk van uw wensen is er altijd wel een die er bij u past. U kunt denken aan de merken AXI, Sunny, Feber en Intex

8 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Houten speelhuisjes

Houten speelhuisjes kun je in elke kleur verven die je maar wilt. Vaak is het robuuste hout geschikt voor een lange levensduur van de speelhuisjes.  Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, met- of zonder glijbaan, met veranda en in diverse speelhoogtes! Bekijk hier meer informatie over houten speelhuisjes.

 

Houten speelhuisjes met glijbaan

Één van de meest populaire vormen van speelhuisjes zijn die met een kleine verhoging én natuurlijk een glijbaan! Ideaal voor kinderen om zich uren mee te vermaken.

 

AXI Houten Speelhuisjes

In ons assortiment zitten ook houten speelhuisjes van het Nederlandse merk AXI. Deze huisjes zijn van de beste kwaliteit en bieden jarenlang speelplezier.


Sunny speelhuisjes

De speelhuisjes van het merk Sunny zijn van hoge kwaliteit én zijn scherp geprijsd. De huisjes zijn in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar.

 

Zelfbouw pakketten

Ook zelfbouw speeltoestellen zijn in alle maten en uitvoeringen te verkrijgen. Met schommels, klimtoestellen en glijbanen zijn de toestellen uit te breiden. Ook zijn er losse palen, schommels, netten en glijbanen verkrijgbaar om zelf uw toestel compleet te maken.

 

Buitenspeelgoed

De Boer Drachten is specialist in buitenspeelgoed! In ons assortiment vindt u zwembaden, trampolines, skelters en natuurlijk speelhuisjes! Altijd gratis bezorging vanaf €75,-. Al ons speelgoed vindt u ook op onze speciale speelgoedwebsite!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw