menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Robotmaaiers bedienen met het Gardena Smart System

Robotmaaiers-Gardena-Smart-System

Gardena Smart System

Nieuw van GARDENA is het Smart System. Het Smart System stelt u in staat om uw tuin vanaf uw telefoon te bedienen met de app van Gardena (geschikt voor Android en iOS). De app is gebouwd op drie pilaren:
- Vrijheid: Altijd en overal toegang
- Gemak: de nadruk ligt op ontspannen genieten van uw tuin
- Inspiratie: in de app ontvangt u de leukste tuintips

De app kunt u aansluiten op de Gardena Smart Sileno robotmaaiers. Ook kunt u de sprinkler en Micro-Drip systemen van Gardena bedienen met de app.

Sileno Robotmaaier

Gardena heeft in de collectie voor 2016 enkele ‘Smart Sileno’ robotmaaiers zitten. Deze maaiers zijn uitgerust met een Smart Gateway, waardoor de bediening via de app mogelijk is. Met de app kunt u de maaitijden instellen van uw robot.
 
De robotten waarop dit systeem zit zijn de Smart Sileno(geschikt voor maximaal 1000m2) en de Smart Sileno+ (geschikt voor 1300 m2). De Smart Sileno robotmaaier is makkelijk te bedienen via de app. Bovendien is de maaier uitermate stil (60dB) en werkt zelfs goed op hellingen tot wel 35%. De robotmaaier wordt door 4 ielen aangedreven en kan door de app op afstand worden bedient.

Deze robot is makkelijk te installeren. het laadstation kan ook eenvoudig in een kleinere ruimte van de tuin worden geplaatst.

Robotmaaiers bij De Boer

De Boer Drachten beschikt over een ruim assortiment en nog grotere expertise van robotmaaiers. In ons assortiment zitten robotmaaiers voor oppervlakten van 400 m2 tot en met 10.000 m2. Onze experts helpen u graag de juiste robot te vinden voor uw gazon. In ons assortiment vindt u ook een ruim aanbod zitmaaiers, motormaaiers en andere tuin & park machines.
 

Gardena-smart-system
1 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw