menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | Bewegingssensoren en verlichting

Bewegingssensoren

Bewegingssensoren voor lampen zijn een slimme en energiezuinige oplossing voor het automatiseren van verlichting in je huis of bedrijf. Ook kunnen ze worden gecombineerd met een van onze buitenlampen voor het verlichten van je tuin of oprit. Bewegingssensoren detecteren beweging in hun omgeving en schakelen de lampen automatisch aan of uit, afhankelijk van de instellingen die je hebt gekozen. Dit betekent dat je niet langer hoeft te denken aan het uitschakelen van de verlichting wanneer je een kamer verlaat of het aanzetten wanneer je terugkomt, wat niet alleen gemakkelijk is, maar ook bijdraagt aan een lager energieverbruik en lagere energiekosten.

Lees meer...
30 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Hoe werkt een bewegingssensor?

Bewegingssensoren werken meestal door middel van infraroodstraling. De sensor zend continu infraroodstraling uit en meet vervolgens de hoeveelheid straling die terugkaatst van objecten in zijn omgeving. Als de sensor een verandering in de hoeveelheid terugkaatsende straling detecteert, betekent dit dat er beweging in de omgeving is.    

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bewegingssensor op de juiste hoogte is bevestigd, zodat hij de gewenste ruimte kan detecteren. Het is ook aan te raden om de instellingen van de sensor af te stemmen op de specifieke behoeften van je ruimte, zoals de gevoeligheid en het tijdsinterval waarbinnen de lampen aan of uit blijven.

Als je op zoek bent naar een manier om je verlichting te automatiseren en tegelijkertijd energie te besparen, dan zijn bewegingssensoren voor lampen een uitstekende optie. Verder kunnen deze apparaten zowel binnen als buiten worden gebruikt. Zoek naar verschillende merken en modellen om de oplossing te vinden die jij zoekt. Wil je een automatisch verlichte tuin of oprit? Combineer dan een bewegingssensor met een van onze buitenlampen.

Voordelen van bewegingssensoren

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het gebruik van bewegingssensoren, de grootste hiervan zijn:

  • Energiebesparing: doordat de lampen automatisch uitgaan wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd, kan je je energieverbruik verminderen en lagere energiekosten behalen.
  • Gemak: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het uitschakelen van de verlichting wanneer je een kamer verlaat of het aanzetten wanneer je terugkomt. Dit kan vooral handig zijn als je het druk hebt of vergeten bent om de lampen uit te zetten voordat je wegging.
  • Beveiliging: bewegingssensoren kunnen helpen om inbrekers af te schrikken door de verlichting aan te zetten wanneer er onverwachte beweging wordt gedetecteerd. Dit kan een effectief beveiligingssysteem vormen voor je huis of bedrijf.
  • Aanpasbaarheid: de meeste bewegingssensoren hebben instellingen waarmee je de gevoeligheid en het bereik van de sensor kunt aanpassen, zodat je deze kunt afstemmen op de specifieke behoeften van je ruimte.

Als je op zoek bent naar een manier om je verlichting te automatiseren en tegelijkertijd energie te besparen, dan zijn bewegingssensoren een uitstekende optie. Zoek naar verschillende merken en modellen om de beste oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften.

Koop je bewegingssensoren online

Wil jij je bedrijfspand of woning automatisch verlichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze bewegingssensoren zijn namelijk uit direct uit voorraad leverbaar. Twijfel je nog over je aankoop? Dan staan wij telefonisch, per mail en in onze vestiging voor je klaar om je van advies te voorzien! Heb je op onze website de bewegingssensoren kunnen vinden die je zocht? In de meeste gevallen geldt voor 20.00 uur besteld is morgen in huis. Dus bestel je bewegingssensoren nu en geniet snel van een automatisch verlichte ruimte.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw