menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | LED-capsules en verlichting

LED capsules

Bij de Boer Drachten verkopen wij een aantal verschillende LED capsules, zo verkopen wij capsules met een G4 en een G9 fitting. Dit houdt in dat de pinnen 4- en 9 millimeter uit elkaar staan. Aangezien de G4 capsules werken op 12V, heeft u hier een transformator voor nodig om ze op het stroomnetwerk aan te kunnen sluiten.

Lees meer...
6 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

G4 Fitting

Een LED-capsule met een G4 fitting kan worden gebruikt in armaturen, dankzij de LED lichtbron zijn deze capsules veel zuiniger in verbruik dan bijvoorbeeld een halogeen capsule. Ze besparen zo rond de 80% aan energie ten opzichte van deze halogeen verlichting. Tevens gaat deze soort verlichting erg lang mee, met een gemiddelde levensduur van zo’n 15.000 branduren. Wij verkopen zowel dimbare als niet-dimbare G4 LED-capsules, let er hierbij wel op dat als je een dimbare halogeenlamp wilt vervangen, je mogelijk een andere dimmer nodig hebt.

G9 Fitting

Het grootste verschil tussen de G4 en de G9 varianten van LED-capsules is het voltage, aangezien de G4 fitting op 12V werkt is hier een transformator voor nodig. Dit is niet het geval bij capsules met een G9 fitting, deze verlichting werkt namelijk op 230V en kan dus zonder transformator worden gebruikt in bijpassende armaturen. Evenals de G4 variant, zijn G9 LED-capsules enorm energiezuinig en kunt u er een geruime tijd plezier van ervaren. Ook van verlichting met de G9 fitting verkopen wij een dimbare variant zodat u gemakkelijk de sfeer in een ruimte kunt veranderen.  

Koop vandaag nog online je LED-capsules!

Morgen nog een goed verlichte ruimte? Voor de meeste LED-capsules geldt, voor 20:00 besteld morgen in huis. Aangezien het merendeel van onze LED-capsules direct uit voorraad leverbaar is, kunnen wij ervoor zorgen dat je ze snel in huis hebt. Niet zeker welke fitting het beste bij jouw behoeften past? Neem dan nog een kijkje bij ons ruime aanbod armaturen. Heb je niet alles op onze website kunnen vinden of heb je nog vragen over onze lampen? Dan ontvangen wij je graag in een van onze winkels om je van advies te voorzien en te je assisteren bij de aankoop van je LED-capsules of andere artikelen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw