menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | LED-lampen en verlichting

LED lampen

Door de energiebesparende kwaliteiten van de LED lamp kan je tegenwoordig een hoop besparen op je energierekening, zo is een LED lamp vaak tot wel 90% zuiniger dan bijvoorbeeld een halogeen- of gloeilamp. In ons brede assortiment LED lampen bieden we verschillende soorten en maten aan zodat je zoveel mogelijk kunt besparen.

Lees meer...
100 artikelen gevonden
Sorteer op:
Osram TL Buis Led Tube 865
Osram TL Buis Led Tube 865
vanaf  € 15,46 (per stuk)
Vergelijken (0)

Soorten LED verlichting

Er zijn veel verschillende LED lampen die kunnen worden onderverdeeld in een aantal soorten. In ons assortiment hebben we ze naast gewone LED lampen onderverdeeld in LED spots, LED capsules en TL-buizen. Deze verschillende soorten verlichting zijn milieuvriendelijke en efficiënte oplossingen om in je hele huis of bedrijfspand op energiekosten te kunnen besparen.

Veder zijn er nog de verschillende maten LED lampen, de meest bekende hiervan zijn de lampen met de E27 en E14 fitting die doorgaans worden gebruikt in huis. Kijk dus altijd van tevoren of de lamp de lamp de juiste fitting heeft. Verder zin er ook nog dimbare LED lampen, je kunt zo gemakkelijk met een dimmer de lichtsterkte in een ruimte bepalen om deze bijvoorbeeld sfeervoller te maken.

Voordelen van LED lampen

Het grootste voordeel van LED lampen is uiteraard de hoge energiebesparing, je kan zoals genoemd tot wel 90%(!) besparen. Zo zijn deze lampen niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee.     

Een ander voordeel is de lange levensduur van de LED lamp, zo gaat de gemiddelde LED lamp ongeveer 35.000 branduren mee. Dit is een wereld van verschil in vergelijking met de levensduur van de gemiddelde gloeilamp, dit is namelijk maar 1.000 uur.

Ook hebben LED lampen een hoge lichtopbrengst ten opzicht van het Wattage, deze lichtopbrengst wordt uitgedrukt in Lumen. Dankzij deze verhouding hebben LED lampen altijd minimaal een A op het energielabel. Meer informatie over deze energie labels kan je vinden in de tabel bij onze andere energiezuinige lampen.

Koop vandaag nog online je LED lampen!

Morgen nog een goed verlichte ruimte? Voor de meeste LED lampen geldt, voor 20:00 besteld morgen in huis. Aangezien het merendeel van onze lampen direct uit voorraad leverbaar is, kunnen wij ervoor zorgen dat je ze snel in huis hebt. Maak nu het verschil in je portemonnee door je LED lampen aan te schaffen via onze website. Heb je niet alles kunnen vinden of heb je nog vragen over onze lampen? Dan ontvangen wij je graag in een van onze winkels om je van advies te voorzien en te je assisteren bij de aankoop van je LED lampen of andere artikelen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw