menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | LED-spots en verlichting

LED spots

Dankzij de verschillende soorten en maten heb je bij de Boer Drachten een ruime keuze als het gaat om LED-spots. Aangezien de meest voorkomende maten de GU5.3 en GU10 fittingen zijn, bestaat het merendeel van ons aanbod hieruit en kan je gemakkelijk kiezen welke soort het beste bij jouw behoeften past. Verder zijn LED-spots een uiterst energiezuinige keuze dankzij de grote hoeveelheid energiebesparing en een levensduur van zo’n 25.000 branduren.   

Lees meer...
20 artikelen gevonden
Sorteer op:
V-TAC 1859 Spot GUi 0 SMD 3 3 Watt
V-TAC 1859 Spot GUi 0 SMD 3 3 Watt
€ 5,01 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Soorten LED-spots

In ons assortiment hebben we verschillende soorten LED-spots die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, dit verschil zit vooral in de kleurtemperatuur van de spots. Met de kleurtemperatuur kan je de sfeer in een ruimte eenvoudig bepalen. Bij het kiezen tussen de verschillende kleurtemperaturen kan je uitgaan van de onderstaande tabel.

Kleur temperatuur

Gebruik (voorbeeld)

2700K Extra warm wit

Sfeervolle verlichting, voor in woon- of slaapkamers

3000K Warm wit

Zachte verlichting, voor recepties, kantines, woonkamers

4000K Koel wit

Neutrale verlichting, voor in kantoren, magazijnen, retail

6500K Daglicht wit

Felle verlichting, voor in zorgcentra, spuitruimtes,

2200-2700K Dim-to-warm

Switch verlichting voor meerdere gebruiken, zoals horeca

  

Verschillende maten

Er zijn ook verschillende maten LED-spots, zoals eerder vermeld zijn de twee meest voorkomende de GU5.3 en de GU10 fittingen. Je kan spots gemakkelijk installeren door ze in een armatuur te plaatsen met een bijbehorende fitting. Wel moet je letten op de voltage waarop de spot werkt, is dit 12V dan heb je een transformator nodig om de spot op het stroomnetwerk aan te kunnen sluiten, is het 230V dan kan je de spot direct gebruiken.

 

Koop vandaag nog online je LED-spots!

Morgen nog een goed verlichte ruimte? Voor de meeste LED-spots geldt, voor 20:00 besteld morgen in huis. Aangezien het merendeel van onze LED-spots direct uit voorraad leverbaar is, kunnen wij ervoor zorgen dat je ze snel in huis hebt. Kies bij ons eenvoudig de soort spot die de sfeer in jouw kamer naar een nieuw niveau kan brengen. Heb je niet alles op onze website kunnen vinden of heb je nog vragen over onze lampen? Dan ontvangen wij je graag in een van onze winkels om je van advies te voorzien en te je assisteren bij de aankoop van je LED-spots of andere artikelen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw