menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hoogsnoeiers

Hoogsnoeiers

Veilig staan, hoog snijden, met een hoogsnoeier of stokzaag kunt u zonder hefapparaat bosjes uitdunnen en fruitbomen een bepaalde vorm geven. De hoogsnoeiers zijn verkrijgbaar op benzine of op accu. De accu-machines zijn ook verkrijgbaar in een set met batterij en oplader zodat u gelijk aan de slag kunt.

14 artikelen gevonden
Sorteer op:
Greenworks Takkenzaag 24 Volt
Greenworks Takkenzaag 24 Volt
vanaf  € 86,78 (per stuk)
Greenworks Accu Takkenzaag 40 Volt
Greenworks Accu Takkenzaag 40 Volt
vanaf  € 103,31 (per stuk)
Stihl Accu Hoogsnoeier HTA 65
Stihl Accu Hoogsnoeier HTA 65
vanaf  € 412,40 (per stuk)
Stihl Accu Hoogsnoeier HTA 85
Stihl Accu Hoogsnoeier HTA 85
vanaf  € 453,72 (per stuk)
Vergelijken (0)

Stihl hoogsnoeiers

Stihl is een van de bekendste merken op het gebied van tuinmachines en natuurlijk kettingzagen. De kettingzagen van dit merk zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Wij bieden een groot assortiment Stihl kettingzagen, met diverse bladlengtes van 25 tot 50 cm. Ook kunt u bij ons gewoon nieuwe kettingen, olie of benzine bestellen. Het is allemaal uit voorraad leverbaar. De Stihl machines kunnen ook worden onderhouden in onze werkplaats. Met ons eigen vervoer hebben wij de unieke situatie dat wij alle machines kunnen bezorgen in Nederland. U kunt dus gerust uw kettingzaag online bestellen!

 

Soorten kettingzagen

Voor de diverse boomdiktes zijn ook diverse kettingzagen verkrijgbaar. De zagen hebben diverse bladlengtes, van 25 tot wel 50 cm. Ook zijn er hoogsnoeiers met een lange steel. Die zijn ideaal voor het afzagen van dikke takken in hoge bomen. U spaart daarbij uw krachten dankzij de Stihl draagsystemen die het gewicht gelijkmatig verdelen over de rug, de schouders en de heup, en dus effectief helpen bij langer gebruik.

 

Veilig werken

Het is erg belangrijk om veilig met een kettingzaag te werken. U vindt bij ons alles voor veilig werken. Aan te raden zijn bijvoorbeeld een veiligheidsbril en helm voor de bescherming van het gezicht, gehoorbescherming, handschoenen, werkschoenen en een zaagbroek. Zo bent u zeker van de beste bescherming als u werkt met een kettingzaag. Stihl heeft diverse lijnen op de markt gebracht speciaal voor het werken met tuinmachines, zoals de kettingzaag. Deze kleding zit comfortabel en biedt de ultieme bescherming.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw