menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kniebescherming kopen? - Gratis verzending!

Kniebeschermers

Kniebescherming

Door veel op je knieën te werken, kun je vervelende blessures oplopen. Kniebeschermers zijn hiervoor de juiste PBM (Persoonlijk Beschermingsmiddel). Met name bij langdurig geknield werk - en zeker op een harde vloer - is het hebben van kniebescherming geen overbodige luxe, maar de norm. Er is keuze voor kniekussens die in een broek met kniezakken kunnen en je kunt kiezen voor kniebeschermers die middels verstelbare riemen over de broek worden bevestigd.

Lees meer...
44 artikelen gevonden
Sorteer op:
Knop tbv kniebeschermer - zwart
Knop tbv kniebeschermer - zwart
vanaf  € 1,30 (per stuk)
(2)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
CERVA Laide Kniebeschermer
CERVA Laide Kniebeschermer
€ 4,76 (per paar)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Stratenmakers

Er zijn natuurlijk onnoembaar veel beroepen waarbij kniebeschermers geschikt zijn, maar de bekendste is de groep stratenmakers. Kniebeschermers zijn voor die werkers een basis voor het juiste comfort; vrijwel hele dagen werken zij namelijk op hun knieën.

Stratenmakers kunnen bij De Boer naast kniebeschermers ook onder andere werkhandschoenenhamers, trilplaten, steenklemmen en steenknippers kopen.

KNIEKUSSEN

Kies je voor een kniekussen in plaats van een kniebeschermer? Dan laten we je graag geschikte kledingstukken zien waarbij de kniekussens gebruikt kunnen worden. Zo hebben we overalls en broeken die kniezakken hebben. In sommige gevallen dien je alleen de kniekussen iets bij te knippen zodat het goed past, hier kun je vaak gewoon een schaar voor gebruiken.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw