menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Schaatsen kopen? ⛸️ - De Boer Drachten

Schaatsen

Nieuwe schaatsen kopen? Bij De Boer Drachten is schaatsen online bestellen eenvoudig en vind je groot aanbod aan heren en dames noren, kinderschaatsen en schaatshoezen in alle maten. Bestel je online schaatsen vandaag voor 20:00, dan heb je ze morgen nog in huis. Weet je nog niet welke schaatsen je wil kopen en twijfel je nog tussen verschillende merken zoals Zandstra, Nijdam en een hoge of lage klapschaats? Wij helpen je graag bij het kopen van je schaatsen in onze winkel in Drachten. Schaatsen bestel je online bij De Boer Drachten, want als er ijs ligt dan wil je de beste schaatsen kopen!

Lees meer...
15 artikelen gevonden
Sorteer op:
Zandstra Noren Schaatsen 1392 Nylon
Zandstra Noren Schaatsen 1392 Nylon
vanaf  € 176,85 (per paar)
(2)
Zandstra Comfort Noor Schaatsen 1383
Zandstra Comfort Noor Schaatsen 1383
vanaf  € 115,08 (per paar)
(3)
Zandstra Noren Schaatsen 1692 Poedercoating
Zandstra Noren Schaatsen 1692 Poedercoating
vanaf  € 134,54 (per paar)
Zandstra Schaats Easy-Glider
Zandstra Schaats Easy-Glider
vanaf  € 35,53 (per paar)
Zandstra Friese Doorloper
Zandstra Friese Doorloper
vanaf  € 21,89 (per paar)
Zandstra Schaatshoezen 8180 Twin Guard
Zandstra Schaatshoezen 8180 Twin Guard
vanaf  € 15,31 (per paar)
(3)
Vergelijken (0)

Noren voor dames, heren en kinderen

Langebaan schaatsen = noren kopen! Bij De Boer Drachten vind je schaatsen voor volwassen en kinderen van maat 34 tot maat 49. Deze schaatsen koop je wanneer je met hogere snelheden wil schaatsen. Bij De Boer Drachten vind je o.a. comfort noren van merken zoals Zandstra. Hou bij comfort modellen rekening met dat deze niet te ruim mogen zijn. Ook raden wij bij De Boer Drachten dunne sokken aan tijdens het schaatsen met noren. 

De schoen kuip bepaald bij schaatsen de pasvorm van de schoen. Let bij het kopen van schaatsen daarom op het comfort van de kuip. Ook is de ronding van de schaats voor de langebaanschaatser belangrijk, deze is meestal tussen de 21 en 23 meter. Voor onze schaatsen slijpservice kun je terecht in de winkel of voor hulp bij schaatsen kopen.

Welke schaatsen kopen?

Goede schaatsen kopen die passen bij je schaats behoefte kan lastig zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een hoog of laag schaats model, met veters, velco straps of wil je schaatsen kopen met extra kunststof steun? Bij De Boer Drachten kies je eenvoudig uit een groot assortiment schaatsen. Ook voor kinderen heeft De Boer Drachten kinderschaatsen. Ijzertjes, easy gliders en echte Friese doorlopers zijn verkrijgbaar in alle kindermaat schaatsen. Kom je er nog niet uit welke schaatsen je wil kopen? Neem contact met ons op en ontvang hulp bij het kopen van schaatsen. 

Online schaatsen kopen

Eenvoudig online schaatsen kopen doe je Bij De Boer Drachten. Een groot aanbod in schaats en winterartikelen voor sport en speelplezier in koude winterdagen. Voor 20.00 besteld is morgen in huis! Klapschaatsen, noren en kinderschaatsen koop je Bij De Boer Drachten. Ben je nog benieuwd naar de pasvorm van Zandstra comfort schaatsen? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor hulp bij je keuze. De Boer Drachten, online kinder-, heren en dames schaatsen kopen!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw