menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Schaatsaccessoires? ⛸️ - De Boer Drachten

Schaatsaccessoires

De Boer is de betere keuze op glad ijs!

Bij De Boer begrijpen we dat schaatsen voor iedereen iets anders is. Voor de één is schaatsen een dag vermaak, terwijl het voor de ander niets minder dan een sport en een passie is. Daarom bieden wij naast ons uitgebreide aanbod in schaatsen ook een breed assortiment in schaatsaccessoires aan. Of je nou schaatst om te winnen of om te genieten, van schaatsbeschermers tot hockeysticks, we hebben alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig het ijs op te gaan.

Lees meer...
Schaatsaccessoires-categorie-banner
20 artikelen gevonden
Sorteer op:
Zandstra Schaatshoezen 8180 Twin Guard
Zandstra Schaatshoezen 8180 Twin Guard
vanaf  € 18,80 (per paar)
(3)
Zandstra Schaatshoezen 8140 Universeel
Zandstra Schaatshoezen 8140 Universeel
vanaf  € 12,10 (per paar)
(1)
Vergelijken (0)

Schaatsbeschermers en Schaatsshoezen

Een goed beschermde en onderhouden schaats gaat je jaren of misschien wel je hele leven mee! Ze komen immers met ieder jaar maar een aantal keren uit de kast. Dat maakt dat schaatsen een duurzame investering zijn waar je goed voor wilt zorgen! Bij De Boer hebben wij daarom schaatshoezen en beschermers in verschillende soorten en maten in ons assortiment opgenomen. Zo blijven je schaatsen mooi en netjes tijdens de minder winterse maanden.

Schaatsen met de kinderen

Introduceer de jongsten in je familie op een leuke en veilige manier aan het schaatsen met behulp van één van onze kinderschaatsen of schaatshulpen. Wat de bekendste schaats is voor de jongste sportievelinge? De Easy Glider natuurlijk! Op deze lage ombindschaats leert jouw kind zijn eerste stappen zetten op het ijs, maar ook op deze toegankelijke ijzers kan het een grote uitdaging zin om je draai te vinden.

Om het schaatsen ook voor de kinderen met de zwakste enkels leuk te maken, vind je bij De Boer ook de enige echte Easy Glider Assists van Zandstra. De Assists zijn hulpen die extra stabiliteit en ondersteuning bieden aan de jongste familieleden en zijn te monteren op Easygliders van alle beschikbare maten. 

IJshockey

Voor liefhebbers van ijshockey hebben we een hockeysticks en pucks die garant staan voor uren speelplezier op het ijs. Bind je hockeyschaatsen om en schaats de overwinning achterna met een ijshockeystick van Zandstra! Voor echte fanatiekelingen is ijshockey een leuke manier om op een sportieve manier van het winterweer gebruik te maken. 

Schaatshandschoenen en Helmen

Veiligheid staat voorop bij [Uw Bedrijfsnaam]. Ontdek onze hoogwaardige schaatshandschoenen en helmen die bescherming bieden zonder in te leveren op comfort. Geniet van de ultieme gemoedsrust terwijl je je schaatsvaardigheden verbetert.

Schaatsaccessoires koop je bij De Boer!

Voor schaatsers die precisie en stijl waarderen, bieden we een selectie van hoogwaardige schaatsstokken en veters. Onze stokken zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende disciplines, terwijl onze veters een perfecte balans bieden tussen functionaliteit en looks.

Of je nou online of offline schaatsen koopt, De Boer is de betere winkel voor op glad ijs!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw