menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Klimtouwen & ladders

Klimtouwen

Onze klimtouwen & ladders worden geproduceert met de beste materialen. Er wordt uitsluitend met Frans of Duits Essenhout gewerkt. Dit taaie, sterke en elastische hout is erg geschikt voor touwladders. Het is getest op zijn fysieke eigenschappen en kan moeiteloos het gewicht van een gemiddelde volwassene dragen. Om de duurzaamheid kindvriendelijk te verlengen laten we dit hout met lijnzaadolie behandelen. Een eeuwenoud natuurlijk middel, dat vroeger al in de scheepvaart werd gebruikt. Wij kiezen er bewust voor om ons hout niet te impregneren, omdat daar schadelijke stoffen in kunnen voorkomen.

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Klimmen naar de toren van het piratenschip of de boomhut van Tarzan en Jane. In de fantasie van uw kinderen kan het allemaal. Ondertussen zorgen ze ongemerkt goed voor hun spierontwikkeling, evenwichtsgevoel en zelfvertrouwen.

De Boer heeft een ruim assortiment aan klim- en knopentouwen, klimnetten en touwladders, gemaakt van speciale Déko-Play touw, dit touw wordt op traditionele manier met de hand gesplitst en afgewerkt met een kunststof einddop. Door de extra grote diameter van 28 millimeter geeft het touw meer grip. Déko-Play klimtouwen zijn extra zacht en sterker en hebben daardoor een lange leverduur.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw