menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Koeien & kalveren

Koeien en Kalveren

Alles voor uw koeien en kalveren

De Boer Drachten is al meer dan 85 jaar de leverancier voor de veehouders van Nederland. In ons assortiment zit alles voor een juiste afrastering, voor uw melkwinning en alles wat nog meer met uw bedrijf te maken heeft.

Meer dan 25.000 producten zijn uit voorraad leverbaar en heeft u binnen 1 werkdag in huis. Bovendien betaald u geen verzendkosten bij besteding vanaf €75,-.

afrastering
kalverhokken
voeder-winning
stal-en-erf
drinkwatervoorziening

Alles voor uw koeien en kalveren

Alles voor uw koeien

In de hieronderliggende categorieën vindt u onder andere alles voor uw melkwinning, van tepelvoeringen tot uierverzorging, afrastering, maar ook geneesmiddelen. Onder andere wondverzorging en vitamines & mineralen zijn breed vertegenwoordigd in ons assortiment.

 

Ook stal- en weidedrinkbakken bieden we in vele soorten en maten aan, met een scherpe prijs. 

 

Alles voor uw kalveren

Ook voor uw kalveren heeft De Boer Drachten alles in huis. Bijvoorbeeld kalverhokken, groepshokken of ondersteunende mineralen.

 

De Boer Huismerk

In het segment koeien en kalveren bouwt De Boer Drachten sinds begin 2014 ook aan een lijn producten in het huismerk. Zo kunt u al uierpapier, uierbalsem, diarrex en meer bestellen van ons eigen merk voor in uw bedrijf. Deze lijn is veelal voordeliger dan de A-merken, maar van uitstekende kwaliteit! Ideaal dus om te besparen, zonder te kort te doen aan het gebruikersgemak bijvoorbeeld.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw