menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Creator

LEGO Creator

Met LEGO Creator kunnen kinderen een vrijwel onbeperkte reeks realistische modellen van gebouwen en voertuigen maken. Er zijn auto's, vliegtuigen en zelfs super-coole strandhuizen, allemaal in vrolijke LEGO kleuren die de fantasie van opgroeiende kinderen stimuleren. Dankzij het 3-in-1 bouwsysteem kunnen alle modellen worden omgebouwd tot iets heel anders, waarmee dan weer nieuwe avonturen te beleven zijn. De nieuwe grote adelaar en de Power Mech robot – die kan worden omgebouwd tot een helikopter of vrachtwagen – bieden nog meer spannende mogelijkheden.

Lees meer...
21 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Met Lego Creator heeft de Deense speelgoedfabrikant een product op de markt gebracht waarbij de nadruk minder ligt op spelen, maar meer op het daadwerkelijke bouwen. Waar een normale Lego set is voorzien van een enkele set instructies, kunnen de sets van Lego Creator wel op drie verschillende manier gebouwd worden. Een echte uitdaging voor elke leeftijd!

LEGO is al jarenlang erg populair speelgoed voor kinderen van elke leeftijd. LEGO zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. LEGO wil de bouwers van de toekomst inspireren door kinderen creatief te laten spelen en leren. LEGO verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft merklijnen zoals LEGO DUPLO, LEGO City en LEGO Friends.

Bekijk hier de LEGO-shop-in-shop

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw