menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Movie 2

Lego-Movie

LEGO Movie

Laat je met LEGO Movie je fantasie de vrije loop. Maak de spannendste films op jou filmset met de talloze figuurtjes en attributen van de Lego Movie serie. Lego: de basis is altijd de traditionele Legosteen gebleven.  Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot …

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

LEGO voor de allerkleinsten

Van Lego kun je alles maken we wisten het jaren geleden al, maar nu brengt Lego het steeds dichterbij. Het begint al bij onze kleintjes, ze gaan als eerste met Lego Duplo in de weer om alle dingen die het jongste kind om zich heen ziet te verbeelding in een kleinere wereld. De kinderen vermaken zich er in allerlei opzichten prima mee, de jongens zijn huizen en auto’s aan het bouwen en de meisjes maken poppenhuizen en paardenstallen. De leuke duplo beestjes maken het helemaal compleet. Je kunt zo een boerderij naspelen met dieren, hekken, boer, tractor…allemaal Duplo.

LEGO Friends en City

Ook voor de meisjes kapsalons van Lego Friends, maar ook de strandactiviteit, de gymzaal de reddingspost, een boot je kunt het bijna niet geloven met Lego kun je dus alles bouwen en naspelen. Je kunt ook heerlijk een stad namaken, Lego noemt dat Lego City. Heerlijk wegen aanleggen. Een politiebureau bouwen, een winkel een heuse brandweerkazerne met een bluswagen. Je kunt ook doorrijden naar de Haven waar de grote Lego boten, maar ook speedboten klaar liggen. Of je gaat naar het vliegveld, vandaar vlieg je naar je dorp, waar je nog een boerderij hebt. Je speelt in gang onder de kapstok.. je moet daar heel moeilijk landen op een berg, en die berg is dan de vensterbank, waar je naar beneden moet.. echt spannend om daar je Lego vliegtuig te laten landen. Je kunt dan met de Artic Helikopterkraan aan het werk in de bossen daar, met de houttransportwagen de  boomstammen halen en brengen.

LEGO Disney en technic

Als het klaar is vlieg je weer naar de kamer, naar de Lego stad, waar je op bezoek gaat bij de Disney Princess. Of naar de helden die Lego heeft gemaakt om de stad te beschermen.. Als we wat ouder geworden zijn lonkt het Technisch Lego, de mechanische overbrengingen, die je wegwijs maken in de wereld van de techniek. Hoe werkt een aandrijving.. echt slim die techniek van Lego. Heerlijk is het dat je meerdere dingen kunt maken, dat onderscheid dit speelgoed van alles, dat maakt dat het meer is dan alleen maar speelgoed zeg maar. Nu is er dan ook nog Lego Architects. Je leert kijken naar vormen, lijnenspellen hoogtes en afstanden. Kortom alles wat nodig is om de architect in je wakker te maken.

LEGO voor iedereen

Lego het is echt voor iedereen, maar wat ook mooi is voor jongens en meisjes, voor de jongste kinderen en de oudere kinderen.. het Lego logo maakt iedereen blij..grote mensen horen daar ook bij. Want weet je pappa’s en mamma’s, opa’s en oma’s geven zo graag iets van Lego, omdat ze er blij van worden dat ze het kunnen geven… gek he, dat Lego. Het Lego speelgoed is altijd weer schoon te krijgen in de afwasmachine en het bezit de meest kindvriendelijke eigenschappen, en normeringen

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw