menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Intex zwembaden kopen? - De Boer Drachten

Intex zwembaden

Een Intex zwembad voor in jouw tuin koop je bij De Boer Drachten! Voor heerlijke verkoeling op warme zomerdagen is een zwembad van Intex geen overbodige luxe. Zeker met kleine kinderen is het lekker om even in jouw eigen zwembad in de tuin te zwemmen. Bij ons heb je keuze uit Intex opblaasbare zwembaden, Intex opzetzwembaden en Intex kinderzwembaden. Daarnaast hebben we ook Intex opblaasbare jacuzzi's. Voor alle zwembad onderhoud en zwembad onderdelen ben je ook bij De Boer Drachten aan het juiste adres.

Lees meer...
38 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Hulp nodig bij het kopen van een Intex zwembad? Bij het kopen van een zwembad moet je letten op de volgende zaken: soort zwembad, zwembadvorm, met of zonder pomp en budget.

Intex opblaasbare zwembaden

Om te beginnen heb je keuze uit opblaasbare- en opzetzwembaden. Een Intex opblaasbaar zwembad zet je snel op en hoef je alleen maar op te blazen. Een ander voordeel van deze zwembaden is dat er voor elk budget een opblaasbaar zwembad is.

Intex opzetzwembaden

Naast de opblaasbare zwembaden heeft Intex opzetzwembaden. Deze zwembaden zijn er in verschillende vormen. Het voordeel van een Intex opzetzwembad is dat je een stabiele buizenconstructie hebt. Hierdoor staat is zwembad stevig.  oef je je daar niet meer druk over te maken.

Zwembadvorm

Als je een zwembad gaat kopen is het van belang om goed te kijken naar welke vorm je moet kiezen. Wanneer je bijvoorbeeld een smalle tuin hebt, dan is het verstandig om een rechthoekig zwembad te kopen. Daarnaast heeft Intex ook ronde zwembaden.

Intex zwembad met pomp

Van plan een zwembad te kopen? Dan is het misschien slim om een zwembad met pomp te kopen. Met een zwembadpomp zorg je ervoor dat je in schoon en fris zwembad zwemt. Door de circulatie van het water door de pomp wordt het zwembadwater gezuiverd. Kijk bij een zwembad goed welke filterpomp erbij hoort.

Intex kinderzwembaden

Ben je van plan om voor je kinderen een zwembad te kopen? Dan is een Intex kinderzwembad een goede optie. Deze zwembaden zijn klein en geschikt voor kinderen. Deze zwembaden heb je snel gevuld met water zodat je kinderen direct kunnen genieten van een heerlijke verkoeling.

Prijs-kwaliteitverhouding

Een Intex zwembad is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Bij De Boer Drachten vind je alle populaire maten zwembaden tegen een voordelige prijs! Voor alle zwembaden geldt: voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Bovendien worden de zwembaden ook nog eens gratis verzonden bij besteding vanaf €75,-.

Zwembadonderdelen

De Boer Drachten biedt ook een assortiment zwembadonderdelen, die we uit voorraad kunnen leveren. We hebben alle onderdelen op voorraad, waarvan we uit ervaring weten, snel kwijt raken (zoals een pennetje), of wel eens stuk gaan. Zo kan je nog langer genieten van jouw zwembad!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw