menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Intex

Intex

Van alle zwembaden die in de Nederlandse tuinen te vinden zijn, is Intex veruit de nummer één. Intex zwembaden zijn mateloos populair. Niet alleen vanwege de goede kwaliteit, maar ook dankzij het totaalplaatje. Een Intex zwembad is pas compleet als het ook de juiste pomp en chemische middelen heeft. Intex biedt dit allemaal en denkt daarbij ook aan de kinderen. Er zijn verschillende kinder- of zelfs babybadjes, maar er is nog veel meer speelgoed zoals luchtbedden, strandballen en bijvoorbeeld duikbrillen.

Alles van Intex

Intex zwembaden

Op warme dagen verlang je vaak naar verkoeling, zeker tijdens een hittegolf in de zomer is verfrissing geen overbodige luxe. Intex geeft veel keuzes: klein of groot zwembad, het beste van het beste of een goedkoop zwembad. Bij De Boer kun je al deze zwembaden kopen. Maar ook een comfortabele spa of een fantasierijk waterspeeltuintje behoort tot het aanbod. Er is eigenlijk altijd wel een aanbieding, dus koop je zwembad, spa of waterspeeltuin bij De Boer.

SCHOONMAKEN ZWEMBAD
Het water in het zwembad blijft nooit van zichzelf helemaal zuiver en schoon. Na verloop van tijd zitten er algen op de binnenkant van de wanden, drijven er blaadjes op het oppervlak en ligt er zand op de bodem. Een schoonmaakset met borstel (voor de wanden), schepnet (voor de blaadjes) en een bodemzuiger (voor het zand) behoort tot een optie om het zwembad schoon te krijgen.

SCHOONHOUDEN ZWEMBAD
Liever dan schoonmaken is natuurlijk het schoonhouden; voorkomen is beter dan genezen. Daarom ook dat Intex hiervoor verschillende opties biedt om het water zo zuiver en helder mogelijk te houden. Een filterpomp filter vuil uit het water. Die pompen zijn er in verschillende sterktes en groottes. Naast de ‘gewone’ filterpompen zijn er ook zandfilterpompen, deze filteren het water nog beter en ook op een natuurlijke, duurzame manier. Chemische middelen zoals chloor voorkomen dat algen zich in het zwembadwater gaan nestelen. Maar ook de juiste zuurgraad kan helpen bij een zo schoon mogelijk zwembad. Een simpele voorkoming van vuil in het water is door het zwembad op kunstgras te plaatsen en een afdekzeil te spannen indien je er geen gebruik maakt van het zwembad.

ONTSPANNING
Een zwembad kan voor de nodige ontspanning zorgen. Dit geldt al helemaal voor een spa. Bij een spa is ontspanning het hoofddoel, met een hoofdsteun wordt dit alleen maar versterkt. Warm water ontspant beter dan koud water. Voor een spa is dit geen probleem, dit kan namelijk zo geregeld worden. Bij een zwembad ligt dat anders, daarom heeft Intex de solarmat als verwarmingselement op de markt gebracht. Zo maak je het zwembad gemakkelijk enkele graden warmer door de kracht van de zon.
Om tot een volledige wellnesbeleving te komen is het bij De Boer mogelijk om geuroliën te kopen die je in het zwembad of de spa toevoegt.

ZWEMBAD SPEELGOED
Voor kinderen geldt ontspanning niet als hoofddoel van een zwembad dan wel opblaasbare spa. Voor hen zijn er verschillende soorten speelgoed te koop dat uitsluitend geschikt is voor in het water. Van een opblaasbaar luchtbed tot een strandbal, en van een duikbril tot duikringen of een visset. De kinderen hoeven zich niet te vervelen met het speelgoed van Intex.

REPARATIE ZWEMBAD
Of je het nou wil of niet: ook de zwembaden van Intex zijn niet bestand tegen scherpe materialen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is er altijd kans dat uw zwembad beschadigt. Intex biedt de mogelijkheid om het zwembad te repareren, zo voorkomt u dat u opnieuw een bedrag moet reserveren voor een nieuw zwembad.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw