menu
  • excl.
  • incl.
BTW

55837-TN-headerbeeld-Intropagina

Goed starten kan maar één keer: de potentie van uw kalf om als koe veel melk te produceren, wordt beïnvloed door de groei in de eerste 2 maanden. Haal het maximale uit uw opfok en geef uw kalveren de best mogelijke LifeStart en maak - dag in, dag uit - het verschil met Sprayfo.

Tijdelijke actie Sprayfo: Samen warm de winter door

Bij aankoop van 500 kg Sprayfo Delta of bij aankoop van 1.000 kg Sprayfo krijgt u tijdelijk een kalverdeken voor uw kalf en een Sprayfo-jas cadeau.

55889-TN Sprayfo LifeStart WhatsApp

Sprayfo Delta: Het potentieel van kalveren optimaal benutten

Sprayfo Delta is een innovatieve, vetrijke kalvermelk met 10% meer energie, 20% lagere osmolaliteit en een lagere, uitgebalanceerde mineralendosering. Dankzij het hoge vetpercentage is Sprayfo Delta dé ideale kalvermelk om te voeren in de koudere wintermaanden!

Betere opfokprestaties met Sprayfo

Het unieke productieproces van Sprayfo met alleen de beste zuivelgrondstoffen resulteert in een zeer goed oplosbare en stabiele melk. Omdat de onoplosbare vetdeeltjes omringd worden door oplosbare verbindingen is Sprayfo veel makkelijker te bereiden en te verteren voor het kalf, met als gevolg een optimale kalvergezondheid en groei.

 

Zo doet u mee:

• Koop minimaal 500 kg Sprayfo Delta of 1.000 kg Sprayfo.
• Maak een foto of scan van uw factuur.
• Stuur deze met uw naam en adresgegevens naar marketing.benelux@trouwnutrition.com.
• Vergeet niet de gewenste maat van de Sprayfo-jas door te geven (S t/m XXL).
• Uw cadeaus worden zo spoedig mogelijk naar u verzonden!
• Per klant 1 actie*

* Maximaal 1 jas en 1 kalverdeken per bedrijf. Actie is geldig van 17 nov t/m 1 februari 2021 en geldt zolang de voorraad strekt. Actie geldt alleen voor de Sprayfo-opfokmelken voor kalveren.

55837-TN-headerbeeld-kalverdeken
11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw