menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Landbouw

Landbouw miniaturen

Wat een enorme keus aan landbouw miniaturen bij de Boer speelgoed. Van schaal 1:128 tot schaal 1:16 en is eenvoudig te filteren op leeftijd, merk en/of schaal om zo eenvoudig uit te komen op het juiste speelgoed. Er is al een landbouw miniatuur verkrijgbaar vanaf een prijs van ongeveer € 2,50. Of u nu op zoek bent naar een oldtimer van Lanz of naar een moderne John Deere bij de Boer Speelgoed treft u ze zeker aan.

52 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Landbouw miniaturen

Siku

Siku is een bekende Duitse fabrikant van speelgoed miniaturen gemaakt van kunststof en metaal. Siku heeft verschillende series in hun assortiment: De Super Serie bestaat uit miniaturen van auto's en vrachtwagens en tractors in voornamelijk schaal 1:87. In de Farmer Serie worden tractors, aanhangers, oogstmachine en overige landbouwvoertuigen in de schaal van 1:32 en 1:50 ondergebracht.

 

Bruder
Bruder staat bekend om hun assortiment hoge kwaliteit speelgoed welke uitgevoerd is in de schaal 1:16 en bestaat uit verschillende series. De landbouwserie van fabrikant Bruder heeft 2 trekker-series: de 2000-serie en de 3000-serie. De 3000-serie zijn die tractors die in het echt ook groter zijn. Daarnaast zijn ze als schaalmodel iets luxer uitgevoerd. Zo zit er onder andere "glas" in de cabines. Alle aanhangers en toebehoren kunnen achter alle tractors worden gebruikt, tenzij dit er expliciet bij staat vermeld. De voorladers zijn bijvoorbeeld specifiek voor de 2000- of de 3000-serie bestemd.

 

KidsGlobe
De KidsGlobe Farming serie is volledig verkrijgbaar bij T-Toys. Naast de bekende houten boerderijen, schuren en stallen zijn er ook tractoren, levensechte dieren en accessoires zoals balen, voersilo's en LED stalverlichting. Alle artikelen zijn precies op schaal gemaakt, zo heb je bijvoorbeeld je eigen openfront stal met melkrobot!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw