menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Siliconen spray kopen? – De Boer Drachten

Siliconen spray

Siliconen spray is onder andere te gebruiken voor scharnieren en sloten, elektrische installaties, rubber, plastic, chroom en leer. Het beschermt de onderdelen tegen vocht en zorgt daarnaast ook nog voor een goede smering. Door het gebruik van siliconenspray wordt de levensduur van gereedschap, onderdelen en apparatuur verlengt. De Boer Drachten heeft in haar assortiment verschillende merken sprays. Wil jij je gereedschap en apparatuur goed beschermen? Bekijk dan nu ons aanbod in siliconen spray.

Lees meer...
2 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Siliconen spray, waarvoor is het te gebruiken?

Siliconen spray is op verschillende manieren te gebruiken, net zoals vele andere olie, glij- en smeermiddelen. Het heeft een beschermende werking tegen vocht doordat het vochtafstotend is. Daarnaast zijn er ook enkele sprays die tegen bevriezing en vastkleven werken. De sprays zijn dan ook ideaal om te gebruiken voor de lopende band. Het zorgt er voor dat de goederen die over de band gaan niet vast kleven. Siliconenspray is daarnaast zelfs te gebruiken om lederen laarzen en schoenen waterdicht te maken. Ook kan siliconenspray voor rubbers van de auto worden gebruikt. Het houdt de autorubbers vet en zorgt er voor dat ze niet vast kunnen vriezen. Wanneer je op een later moment alles wil schoonmaken is het ook door de spray eenvoudiger. Het mag duidelijk zijn, er zijn meerdere gebruiksmogelijkheden voor de siliconen spray.

Verschillende merken spray’s

De siliconen spray in het assortiment van De Boer Drachten zijn van verschillende merken. Bekend is de WD-40 Siliconenspray. Wereldwijd wordt WD-40 gebruikt als de nummer 1 oplosser voor vele problemen. WD-40 is geschikt voor de professional maar ook voor particulieren. Simson Siliconenspray is een hoogwaardig en beschermend middel voor vele toepassingen. Deze siliconenspray wordt voornamelijk gebruikt voor fietsen. Het vermindert roestvorming, beschermt de fiets tegen vocht en geeft daarnaast het rubber, kunststof en chroom een mooie glans. Siliconenspray op hout gebruiken is ook mogelijk. De 4Tecx spray is een uitstekende vernevelaar voor op kunststof, hout, rubber en metaal. Het beschermt tegen oxidatie en corrosie en vormt daarnaast een schone, niet uithardende glijlaag. Voor elk onderdeel, gereedschap of apparatuur is er wel een geschikte siliconen spray te vinden.

Siliconen spray kopen?

In ons assortiment hebben wij siliconen spray geschikt voor verschillende doeleinden. Op onze website kan je gemakkelijk te verschillende producten met elkaar vergelijken. Vind je het toch lastig om een keuze te maken? Dan ben je welkom in onze winkel in Drachten. Hier staat ons personeel voor je klaar om je te adviseren bij je keuze. Lukt het niet om langs te komen? Wij zijn ook 6 dagen in de week, van maandag tot zaterdag, van 08:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. Heb je al wel online een keuze kunnen maken? Wanneer je voor 20:00 besteld heb je morgen al de siliconen spray!

 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw