menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Vacuümolie bestellen? - Nu extra scherp geprijsd!

Vacuümolie

Vacuümolie is een soort olie die gebruikt wordt om systemen te vullen die werken onder een vacuüm, zoals vacuümpompen, vacuümverpakkingsmachines en vacuümleidingen. Deze olie is speciaal ontworpen om te presteren onder lage drukomstandigheden en heeft een hoge viscositeit, wat betekent dat het een hoge weerstand heeft tegen stroming. Dit is belangrijk omdat het vacuüm in het systeem ervoor zorgt dat de olie snel zal verdampen als de viscositeit te laag is. Deze olie is gemaakt van verschillende soorten oliën, waaronder minerale olie, synthetische olie en siliconenoliën. Deze oliën worden samengevoegd om een olie te maken die de juiste viscositeit heeft, die olie kan dan onder andere weer gebruikt worden in de vacuümpomp van een auto. Sommige vacuümolies bevatten ook additieven die helpen om de olie te beschermen tegen oxidatie en slijtage. Heb je hier vragen over neem dan contact op met de Boer en wij helpen je graag verder op weg bij al je vragen over vacuümolie.

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Hoe gebruik je vacuümolie?

Er zijn verschillende manieren om vacuümolie te gebruiken, afhankelijk van het specifieke toepassingsgebied. Hier zijn enkele algemene stappen om vacuümolie te gebruiken:

  1. Lees de gebruiksaanwijzingen van de fabrikant zorgvuldig door om te bepalen welke soort vacuümolie geschikt is voor je specifieke toepassing.
  2. Zorg ervoor dat het vacuümsysteem waar je vacuümolie in wilt gebruiken schoon en droog is voordat je begint.
  3. Gebruik de juiste hoeveelheid vacuümolie voor de specifieke toepassing. Dit kan worden aangegeven in de gebruiksaanwijzingen van de fabrikant of door een technische adviseur van de fabrikant te raadplegen.
  4. Giet de vacuümolie in het vacuümsysteem via de juiste opening.
  5. Start het vacuümsysteem en controleer regelmatig de oliepeil en de viscositeit van de olie. Voeg indien nodig meer vacuümolie toe.
  6. Volg de onderhouds- en vervangingsschema's van de fabrikant om ervoor te zorgen dat het vacuümsysteem correct functioneert en de vacuümolie op tijd wordt vervangen.

Houd er rekening mee dat de bovenstaande stappen algemene richtlijnen zijn en dat de specifieke gebruiksinstructies voor je toepassing kunnen variëren. Heb je vragen over hoe je de olie precies moet gebruiken? Ons personeel in de winkels maar ook onze klantenservice voorzien je graag van gewoon goed advies over de vacuümolie.

Waar wordt vacuümolie voor toegepast?

Vacuümolie wordt voornamelijk gebruikt in vacuümsystemen zoals vacuümpompen, vacuümverpakkingsmachines en vacuümleidingen. Vacuümpompen worden vaak gebruikt om een vacuüm te creëren door lucht of andere gassen uit een gesloten ruimte te verwijderen, waardoor een lage drukomgeving ontstaat. Vacuümolie wordt gebruikt om de vacuümpompen van de juiste werking te verzekeren, de levensduur te verlengen, en de prestaties te verhogen.

Vacuümverpakkingsmachines worden gebruikt om voedsel, medicijnen, en andere producten te verpakken in vacuümzakken of vacuümfolie. Deze machines creëren een vacuüm in de verpakking om de producten langer houdbaar te maken door de lucht te verwijderen. Vacuümolie wordt gebruikt om de vacuümverpakkingsmachines van de juiste werking te verzekeren, de levensduur te verlengen, en de prestaties te verhogen.

Vacuümleidingen worden gebruikt om vacuüm van een vacuümpomp naar een specifiek gebied te transporteren, zoals een vacuümoven of vacuümverpakkingsmachine. Vacuümolie wordt gebruikt om de vacuümleidingen van de juiste werking te verzekeren, de levensduur te verlengen, en de prestaties te verhogen.

In al deze gevallen, wordt vacuümolie gebruikt om de vacuüm systemen van de juiste werking te verzekeren, de levensduur te verlengen, en de prestaties te verhogen.

Vacuümolie kopen bij De Boer

Vacuümolie koop je natuurlijk bij de Boer Drachten! Bij de Boer hebben we veel verschillende soorten van de bekende merken zoals Kroon Oil en Regal R&O. Heb je nog vragen over de verschillende soorten? Kom dan langs in een van onze winkels, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor de olie die jij nodigt hebt voor je specifieke vacuüm klus!

Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de producten online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw