menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Fietsonderhoud in Drachten

De Boer Drachten heeft een ruim assortiment aan fietsonderhoud producten. Bent u op zoek naar nieuwe fietsbanden, banden reparatie producten, ketting spray of schoonmaakproducten? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van De Boer Drachten.  Lees meer...

Fietsonderhoud

De Boer Drachten biedt een ruim assortiment van fietsen in de regio Drachten en Friesland aan. In onze showroom kunt u terecht voor fietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, fiets accessoires en fietsonderhoud producten. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of een plek waar vakkundig uw (elektrische) fiets gerepareerd en onderhouden kan worden? Ook dat is bij De Boer Drachten mogelijk! Er is naast een uitgebreide showroom een professionele werkplaats waar uw fiets van een servicebeurt kan worden voorzien.

Online fietsonderhoud producten bestellen

Indien u niet in staat bent om naar de winkel toe te komen, kunt u ook eenvoudig onderhoudsproducten voor uw fiets online bestellen. Via onze website kunt u de onderhoudsproducten uitzoeken en afrekenen. Wanneer u voor 20:00 uw bestelling plaatst heeft u meestal het product de volgende dag al in huis! Heeft u toch nog vragen over de fietsonderhoud producten? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Zij kunnen u telefonisch van advies voorzien. Zo krijgt u, ook op afstand én telefonisch, de service van De Boer.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw