menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Organisatie-innovatie bij de Boer Drachten

nieuw erp voor de boer

Ontvangt subsidie voor de volgende activiteit(en):

De Boer en Zonen B.V. is een groothandel in agrarische producten, met een assortiment dat ruim 50.000 artikelen omvat. Van origine werden de producten verkocht vanuit een fysieke winkel, maar de laatste jaren wordt ook in deze branche de online verkoop van producten steeds belangrijker.

De opkomst van de onlineverkoop brengt andere verwachtingen van producten en medewerkers met zich mee. Zo willen klanten een product binnen een dag ontvangen, wat een efficiënte aanpak van verwerking van orders van De Boer vergt. Waar de offline, fysieke verkoop vooral productkennis vergt van de medewerkers, vraagt de online verkoop een totaal ander type medewerker. De uitdaging voor De Boer is om een balans te zoeken tussen de online en offlineverkoop van haar producten. Om deze nieuwe balans te vinden is het vernieuwen van de interne organisatie essentieel om toekomstbestendig te worden.  

Met het inschakelen van Bentacera B.V. als externe deskundige wil De Boer een toekomstbestendige visie ontwikkelen om in te spelen op de veranderende markt.
Deze visie zal uiteindelijk uitmonden in nieuw beleid dat geïmplementeerd dient te worden. Aansluitend dienen de beleidskeuzes en acties te worden gemeten, getoetst en resultaten te worden geborgd. Het project resulteert in een organisatie die efficiënter kan werken, klantbediening naar een hoger niveau tilt en de continuïteit voor de lange termijn borgt.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw