menu
  • excl.
  • incl.
BTW

schrikdraadapparaten en toebehoren voor koeien en kalveren

Schrikdraadapparatuur en toebehoren

Schrikdraadapparaten en toebehoren

Een goed werkende schrikdraadafrastering is afhankelijk van vele factoren. De Boer Drachten levert alle benodigde materialen om uw afrastering optimaal te laten functioneren. Het assortiment schrikapparaten bestaat uit lichtnetapparaten, batterijapparaten en accuapparaten (wel of niet ondersteund met een zonnepaneel). Van de merken Gallagher en Pulsara is ieder type ruim gesorteerd en voorzien van alle benodigde informatie.

 

Bekijk hier alle Afrasteringsmateriaal.

152 artikelen gevonden
Sorteer op:
Schrikdraadapparaat (Batterij) B20 - Gallagher
Schrikdraadapparaat (Batterij) B20 - Gallagher
vanaf  € 106,57 (per stuk)
Vergelijken (0)

Schrikdraad-apparatuur

De grootte, ligging en begroeiing van het af te rasteren perceel bepaalt welk type schrikdraadapparaat aangeschaft moet worden. Wanneer de percelen rondom de boerderij liggen is een lichtnet-schrikdraadapparaat aan te bevelen. Voor veraf gelegen percelen kan gekozen worden voor een batterij-schrikdraadapparaat of een accu-schrikdraadapparaat.

 

De verkrijgbare schrikapparaten hebben een uiteenlopende capaciteit van rasterlengtes tot 1 km (zonder begroeiing) naar rasterlengtes tot 50 km (incl. 10 km zware begroeiing).

 

Grondkabels en aarding

Van groot belang is de Aarding van het schrikapparaat. Een batterijapparaat wordt geaard met een aardpen van 0,5 meter, een accuapparaat met één van 1 meter. De aarding van een lichtnet-schrikdraadapparaat varieert van 1 aardpen van 2 meter tot 6 gekoppelde aardpennen van 2 meter. Wanneer u daarbij de juiste Grondkabel (Aanvoerkabel) en klemmen gebruikt, bent u verzekert van een optimaal functionerende afrastering.

 

Schrikdraad testen

Voor Schrikdraadtesters, Voltmeters, Bliksembeveiligers en Alarmsystemen voor o.a de Gallagher I-serie bent u bij De Boer Drachten aan het juiste adres.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw