menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Siku

Siku speelgoed

Siku speelgoed

Siku is een van de meest toonaangevende merken in de speelgoedwereld. Zeker op het gebied van agrarisch speelgoed is Siku een bekende naam. Het speelgoed van dit merk rijdt al decenia lang door over de vloeren in Nederland. De van oorsprong uit Duitsland afkomstige miniaturen, zijn nog steeds bijzonder populair onder jong en oud. Siku is een merk voor zowel kinderen, als de verzamelaar en liefhebber. Van de meeste Siku modellen hebben wij 360° beelden beschikbaar, waarbij je het hele model goed kan bekijken!

 

Alle gangbare modellen van het merk Siku zijn bij ons uit voorraad leverbaar!

197 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Siku miniaturen

De speelgoedmodellen van dit merk zijn verkrijgbaar in diverse maten. Grofweg bestaat de serie uit schaal 1:87, schaal 1:50 en schaal 1:32. Daarnaast zijn Siku World, Siku Racing en Siku Control bekende lijnen van dit merk, met een complete lijn miniaturen. De 1:32 serie van Siku is misschien wel de meest bekende en heeft waanzinnige details op de miniaturen. De 1:50 en 1:87 lijnen zijn minder gedetailleerd en zijn ook voor jongere kinderen meer geschikt. Het robuuste metalen frame, welke aan de basis van de meeste Siku modellen staat, kenmerkt de kwaliteit van de miniaturen.

 

Siku Farmer

Het meest populair in ons Siku assortiment zijn de Farmer modellen. De levensechte tractors en alle aanhangers en toebehoren van Siku zijn bijzonder populair. De combinatie met de stallen van Kids Globe zorgen voor een enorm speelplezier. De Siku tractor van John Deere, New Holland en Fendt vormen de mooiste combinaties met de Joskin trailers en Strautmann voermengwagens. De koeien en andere dieren uit de Siku serie maken het spel helemaal af.

 

De specialist in agrarische minaturen

In ons assortiment vindt u alle bekende merken met agrarische miniaturen. Niet alleen Siku hebben wij ruim op voorraad, maar ook Bruder, Britains, Universal Hobbies, Wiking, Collecta, ROS, Kids Globe en nog veel meer. Bekijk hier ons complete assortiment miniaturen. Ook hebben we elektrische tractors, traptractors, kinderkruiwagens en meer buitenspeelgoed als trampolines en speelhuisjes.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw