menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Speelgoed per leeftijd

Speelgoed voor kinderen per leeftijd

Op zoek naar speelgoed voor kinderen? Ontdek bij De Boer Drachten het leukste speelgoed voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Doorloop ons stappenplan en kies gemakkelijk het juiste speelgoed. Stap 1 is het bepalen van de leeftijd. Koop je een cadeau voor iemand anders of voor jezelf? Druk hieronder op de juiste leeftijd. Stap 2 bestaat uit het bepalen van het budget. Wat mag het kosten? Bepaal wat je minimaal en maximaal wil uitgeven. In de zijbalk bepaal je de prijs. Bij stap 3 kies je het speelgoed voor iemand anders of voor jezelf. Succes!

speelgoed1en2jaar_deboerdrachten
speelgoed3en4jaar_deboerdrachten
speelgoed5tm9jaar_deboerdrachten
speelgoed10jaarenouder

Speelgoed voor kinderen kopen: waar moet je op letten?

Sspeelgoed voor kinderen van 1-2 jaar moet tegen een stootje kunnen en kinderen vanaf 3-4 jaar willen vaak zelf dingen maken. Kinderen van 5-9 jaar zijn leergiering en willen graag met van alles experimenteren. Tot slot vinden kinderen van 10 jaar en ouder het vooral leuk om spelletjes te spelen en kennis te testen. Kies een relevante categorie op basis van de leeftijd van jouw kind.

 

Speelgoed voor 1-2 jaar

Dit speelgoed moet tegen een stootje kunnen, want een kind van 1-2 jaar gooit, slaat of sleept nogal eens met speelgoed. Voor kinderen van 1-2 jaar hebben we o.a. LEGO DUPLO, loopvoertuigen, traptractors, zandbakken, kleine skelters en nog veel meer! Bekijk hier ons grote assortiment speelgoed van bekende merken als LEGO, Bruder en John Deere.

 

Speelgoed voor 3-4 jaar

Vanaf 3-4 jaar willen kinderen zelf dingen maken. Ze beginnen dan met samenspelen en ze leren zich steeds beter te concentreren. Voor kinderen van 3-4 jaar hebben we o.a. LEGO DUPLO, Playmobil, miniatuurtractors, speelfiguren, skelters en nog veel meer! Bekijk hier ons grote assortiment speelgoed van bekende merken als LEGO, Playmobil en Bruder.

 

Speelgoed voor 5-9 jaar

Kinderen zijn leergierig. Ze willen graag alles onderzoeken en met van alles experimenteren. Voor kinderen van 5-9 jaar hebben we o.a. LEGO, Playmobil, miniatuurtractors, bouwpakketten, skelters en nog veel meer! Bekijk hier ons grote assortiment speelgoed van bekende merken als LEGO, Playmobil en Ugears.

 

Speelgoed voor 10 jaar en ouder

In de leeftijdsfase van 10 jaar en ouder vinden kinderen samen spelletjes spelen en kennis testen vooral leuk. Voor deze kinderen hebben we o.a. LEGO, miniatuurtractors, bouwpakketten en nog veel meer! Bekijk hier ons grote assortiment speelgoed van bekende merken als LEGO, Ugears en Universal Hobbies.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw