menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Binnenspeelgoed

Binnenspeelgoed

Voor kinderen is het natuurlijk fijn om lekker binnen te spelen met binnenspeelgoed. In de wintermaanden spelen de kinderen liever binnen. Ideale oplossing voor jouw kinderen is binnenspeelgoed. Hiermee vermaken jouw kinderen zich prima in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of speelkamer. Ontdek ons binnenspeelgoed assortiment met o.a. racebanen, speelkeukens, gezelschapspellen en knuffels. Zo hebben we binnenspeelgoed dat geschikt is voor jongens en meisjes in verschillende leeftijdscategorieën. Neem een kijkje in ons binnenspeelgoed assortiment en laat je verrassen.

Lees meer...

Racebanen

Het favoriete speelgoed van veel kinderen zijn auto’s, racebanen en of iets anders dat te maken heeft met vier wielen. Ontdek ons assortiment racebanen en laat je verrassen door ons leuke speelgoed.

Speelkeukens

Met een speelkeuken zet je kinderen zelf aan de slag in een replica keuken. Laat je kinderen bijvoorbeeld eten koken, koffie zetten of afwassen. Door kinderen te laten spelen in de speelkeuken geef je ze idee dat ze als een echte volwassene door het leven gaan. Wij hebben speelkeukens in ons assortiment van bekende merken zoals Theo Klein en Step2.

Gezelschapsspellen

Met gezelschapspellen heb je gegarandeerd speelplezier. Gezelschapsspellen zijn speciaal ontworpen om met meerdere mensen te spelen. Speel met vrienden, collega’s of familie de leukste spelletjes en beleef een onvergetelijke tijd met elkaar. Wij hebben een breed assortiment gezelschapspellen. Denk hierbij aan bordspellen, denkspellen, maar ook aan voetbaltafels, pooltafels en nog veel meer!

Knuffels

Op zoek naar een knuffelvriendje voor je kind? Wij hebben een groot assortiment met zachte leuke knuffels. Ontdek al onze soorten knuffels en laat je verrassen door de ruime keus. Een populair merk uit ons assortiment is TY.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw