menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Binnenspeelgoed

Binnenspeelgoed

Binnenspeelgoed

Wat is er fijner dat heerlijk binnen spelen. Racen met de formule 1 wagen van Max Verstappen, heerlijk koken met de miniatuur keukens van Step2 of samen met je vrienden een potje tafelvoetbal spelen. Daarnaast hebben we allerlei speelgoed voor in de kinderkamer. U kunt denken aan knuffels, opberg kisten. 

 

Neem nu snel een kijkje en laat je verrassen door de diversiteit van het speelgoed bij de Boer Drachten.

Binnenspeelgoed - Racebaan
Binnenspeelgoed - Keukens
sport-en-spel
Knuffels
speelgoedkisten

Binnenspeelgoed

Racebanen
De Carrera GO racebaan serie is een speelgoed racebaan en bedoeld voor kinderen met een leeftijd vanaf 6+ jaar. Deze serie is verder uit te breiden en onderdelen zijn los verkrijgbaar. De handregelaar waarmee je de auto bestuurd heeft een Turbo knop, hiermee geef je extra gas en kun je slim je tegenstander voorbij scheuren. 
Er kan met maximaal 2 spelers geracet worden, dus ga de strijd aan en win de race!

 

Huis & Keukens
De luxe keukens van Step 2 zijn een droom voor voor ieder kind. Dankzij de verschillende moderne accessoires bieden de keukens verschillende speelmogelijkheden. Bereid een heerlijk gerecht voor je vriendjes en vriendinnetjes. Na afloop kun je de vaat weer afwassen in de gootsteen. Zo houd jij je keuken altijd netjes en opgeruimd!

 

Sport & Spel
Geniet van een goed potje tafelvoetbal met je vrienden en familie. De Cougar voetbaltafels hebben een speelveld, metalen goals en de benodigde spelers. Eenvoudig te monteren zorgen deze tafels snel voor plezier. Speeltafels van Cougar zorgen voor urenlang speelplezier. Pooltafels, voetbaltafels en airhockeytafels van hoge kwaliteit, afgewerkt met mooie materialen.

 

Knuffels
Hun grote ronde ogen maken de Ty knuffels onweerstaanbaar schattig. Ty knuffels zijn superzacht en kleurrijk en nodigen je uit om ze lekker te knuffelen. Ty heeft inmiddels al heel wat verschillende dieren aan de collectie toegevoegd. Dus zoek je favoriete knuffel uit of verzamel ze allemaal.

 

Speelgoedkist
Speelgoedkisten zijn harstikke handig om speelgoed snel en makkelijk op te ruimen. Veel speelgoed bewaar je niet in de orignele verpakking en oogt al snel rommelig als je het in de kamer laat liggen. Kies een leuke speelgoedkist die leuk past op de babykamer of misschien wel voor in de woonkamer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw