menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Turnringen kopen? - Gratis verzending!

Turnringen

Turnringen zijn een leuk speelmiddel dat bevestigd kan worden aan een boomtak, plafondbalk of aan een speeltoestel. Ze kunnen worden gebruikt om turnoefeningen op te doen en natuurlijk om leuk mee te spelen. In ons aanbod hebben we daarnaast ook nog een ruime selectie met ringtrapezes. Ook hier kan jouw kind in hartenlust op oefenen alsof ze de nieuwe Epke Zonderland of een acrobaat zijn. Heb jij een speeltoestel in tuin staan en missen er nog wat onderdelen? Bekijk dan ons assortiment met turnringen.

Lees meer...
17 artikelen gevonden
Sorteer op:
EXIT GetSet Trapeze - MB200 / MB300
EXIT GetSet Trapeze - MB200 / MB300
€ 23,99 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Hoe gebruik je turnringen?

Als je turnringen wilt gebruiken, zijn er verschillende manieren om ze op te hangen. Je kunt ze bijvoorbeeld aan een boomtak bevestigen, aan een plafondbalk hangen of een speciale turnringen set aanschaffen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ringen op de juiste hoogte hangen, zodat kinderen veilig kunnen oefenen.

Er zijn veel verschillende oefeningen die kinderen kunnen doen op turnringen. Enkele voorbeelden zijn het optrekken van het lichaam, het uitvoeren van een plankoefening en het balanceren op één been. Het is belangrijk om oefeningen te kiezen die geschikt zijn voor de leeftijd en het niveau van het kind. Is jouw kind de nieuwe Epke met zijn turnringen?

Waarom zijn turnringen goed voor kinderen?

Turnringen zijn geweldig voor kinderen omdat ze veel voordelen bieden. Hier zijn een paar redenen waarom turnringen goed zijn voor kinderen:

  1. Ontwikkeling van kracht: Kinderen gebruiken hun eigen lichaamsgewicht om de ringen vast te houden en hun oefeningen uit te voeren. Dit helpt hen bij het ontwikkelen van kracht in hun armen, schouders en rug.
  2. Verbetering van de coördinatie: Bij het uitvoeren van oefeningen op turnringen moeten kinderen hun lichaam in evenwicht houden en coördineren om de oefeningen correct uit te voeren. Dit helpt bij het ontwikkelen van coördinatievaardigheden.
  3. Balans en stabiliteit: Turnringen vereisen dat kinderen hun evenwicht bewaren tijdens het uitvoeren van oefeningen. Dit helpt bij het ontwikkelen van balans en stabiliteit.
  4. Plezier: Het gebruik van de ringen is een leuke en uitdagende activiteit voor kinderen. Ze kunnen hun vaardigheden verbeteren en zichzelf uitdagen terwijl ze plezier hebben.

Turnringen en trapezes

Turnringen en trapezes zijn twee verschillende gymnastiektoestellen die gebruikt worden bij het uitvoeren van acrobatische en artistieke gymnastiek.

Turnringen bestaan uit twee ringen die aan het plafond of een ander stevig oppervlak zijn bevestigd en worden gebruikt voor krachttraining, evenwichtsoefeningen en gymnastische bewegingen zoals zwaaien, draaien en het uitvoeren van statische houdingen.

Een trapeze bestaat uit een horizontale stang die op twee punten is opgehangen en wordt gebruikt voor acrobatische bewegingen zoals het uitvoeren van zwaaien, salto's en andere luchtacrobatiek. Er zijn verschillende soorten trapezes, zoals de vliegende trapeze en de stilstaande trapeze.

Beide toestellen vereisen een hoge mate van kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie om goed te kunnen worden gebruikt en zijn populair in zowel recreatieve als professionele gymnastiek.

Turnringen kopen

Turnringen koop je gemakkelijk via de website van De Boer, of in één van onze twee winkels. Onze vestigingen kan je vinden in Hazerswoude-Dorp en Drachten. In ons ruime aanbod vind je daarnaast ook nog veel verschillende trapezes. Genoeg om je kind buiten veel speelplezier te laten beleven. Wie weet worden ze wel de nieuwe Epke van Zonderland of Simone Biles!

Heb je vragen over ons assortiment met speeltoestellen? In onze winkels staat ons personeel voor je klaar om je te helpen. Daarnaast is onze klantenservice telefonisch en per mail voor je bereikbaar. Ze helpen je graag met de betere keuze in turnringen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw