menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Classic kopen? - Gratis verzending!

Lego-Classic

LEGO Classic

LEGO Classic is de grootste verzameling bouwblokjes en elementen van LEGO. Soms wil je namelijk spelen met een thema zoals LEGO City of LEGO Star Wars. Maar soms wil je ook gewoon graag je eigen creativiteit de loop laten. Je hebt dan vooral steentjes nodig. Heel veel steentjes. Dat is precies wat LEGO Classic is.  

 

Het is een serie bouwdozen met basis elementen. Deze kun je vervolgens weer gebruiken om met je fantasie de mooiste dingen te creëren. 

Lees meer...
20 artikelen gevonden
Sorteer op:
LEGO 76211 bouwspeelgoed
LEGO 76211 bouwspeelgoed
€ 59,50 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
LEGO 76213 Koning Namor's Troonzaal
LEGO 76213 Koning Namor's Troonzaal
€ 40,55 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Het leukste speelgoed

Het leukste speelgoed voor kinderen is toch écht de serie van LEGO Classic. De bouwstenen van LEGO zijn zo gemaakt dat je met de bouwstenen en bouwplaten eindeloos veel bouwwerken kunt creëren. . Het Deense merk Lego weet al decennialang jong en oud te inspireren met bouwstenen. Lego Classic is bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Bekijk daarom het aanbod Lego Classic speelgoed bij de Boer Dachten.

Met deze grote verzameling vrolijk gekleurde, klassieke Lego stenen. Van vlinders en bloemen tot gitaren en taarten: deze set bestaat uit stenen in 20 verschillende kleuren waarmee je kan bouwen wat je maar wil.

Met 4 paar ogen om vreemde wezens mee te bouwen en een boekje met ideeën om het proces op gang te helpen. Geschikt voor bouwers van alle leeftijden en de ideale aanvulling op iedere Lego verzameling.

LEGO is al jarenlang erg populair speelgoed voor kinderen van elke leeftijd. LEGO zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. LEGO wil de bouwers van de toekomst inspireren door kinderen creatief te laten spelen en leren. LEGO verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft merklijnen zoals LEGO DUPLO, LEGO City en LEGO Friends.

Bekijk hier de LEGO-shop-in-shop

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw