menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Jurassic kopen? - Gratis verzending!

Lego Jurassic

LEGO Jurassic

Met LEGO Jurassic World beleef je de spannende Dino-film weer helemaal opnieuw. In de film kun je zien dat Jurassic World een pretpark is waar dinosaurussen weer tot leven zijn gekomen. Er zitten in het park echter ook dino's die zich niet zomaar in een kooi laten stoppen. Ze ontsnappen, wat leidt tot spannende momenten waar je haren van overeind gaan staan. Deze spannende momenten kun je namaken met de bouwsets in de serie LEGO Jurassic World.

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

LEGO Jurassic

Neem bijvoorbeeld de monsterachtige set LEGO Jurassic World Uitbraak van Indominus Rex, waarin de meest angstaanjagende dinosaurus van allemaal uit zijn kooi breekt. Deze set bestaat uit maar liefst 1156 onderdelen. Maar bol.com verkoopt ook een aantal kleinere sets in deze serie, zoals LEGO Jurassic World Raptorrooftocht van 324 onderdelen en het 174 onderdelen tellende LEGO Jurassic World Pteradonvangst. Laat ons de spanning van de film bij je thuis bezorgen!

Bij de film hoort natuurlijk ook LEGO om het verhaal van ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ na te spelen. Wacht niet te lang! Bestel de LEGO Jurassic World snel de Boer Drachten, voordat de vulkaan uitbarst!

LEGO is al jarenlang erg populair speelgoed voor kinderen van elke leeftijd. LEGO zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. LEGO wil de bouwers van de toekomst inspireren door kinderen creatief te laten spelen en leren. LEGO verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft merklijnen zoals LEGO DUPLO, LEGO City en LEGO Friends.

Bekijk hier de LEGO-shop-in-shop

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw