menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bouwpakketten

Ugears houten modellen

Bouwpakketten

De houten modellen van Ugears staan garant voor uren speelplezier, voor jong en oud. De modellen worden als bouwpakket geleverd en kunt u helemaal zelf opbouwen! De modellen kunnen écht rijden en worden aangedreven door elastiek. De draaiende tandwielen kenmerken een prachtig mechanisme in de kern van elk model.

Bij bijna alle modellen is een korte video waarbij de werking wordt getoond!

65 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

3D puzzel

De Ugears modellen beginnen als 3D puzzel, die je helemaal zelf in elkaar dient te zetten, op basis van een duidelijke handleiding. De puzzels bestaan uit vele kleine onderdelen en zelfs de complete mechanische werking wordt deel voor deel opgebouwd. De trein bestaat bijvoorbeeld uit maar liefst 443 onderdelen! Alle onderdelen worden zonder lijm aan elkaar bevestigd.

 

Speelplezier

Als de modellen in elkaar staan, zijn het wonderlijke modellen die veel aandacht trekken door het unieke oog voor detail. In ons assortiment zitten 10 modellen die een leuke basis vormen voor uw Ugears collectie. Diverse modellen zijn ook met elkaar te combineren, zoals de tractor met aanhanger, trein en station, UGM truck en opbouw. Zo kunt u de modellen nog completer neerzetten.

 

De specialist in speelgoed

De Boer Drachten heeft een groot assortiment speelgoed, voor binnen en buiten. Van bouwpakketten tot en met skelters en van speelhuisjes tot en met trampolines. Ook LEGO, Playmobil, Siku en vele andere merken vindt u uitgebreid terug in ons brede speelgoedassortiment!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw