menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Spa's & accessoires

In een opblaas spa geniet jij in de zomer van een heerlijk relaxmoment. Niets is lekkerder dan na een lange werkdag in je spa buiten te zitten. Zo kan je tot rust komen van een dag hard werken en genieten van nog even buiten zijn. Bij De Boer vind je de opblaas spa in verschillende soorten. Daarnaast hebben we ook vaste varianten. De spa’s in ons assortiment zijn geschikt voor verschillende groepen personen. Bekijk ze nu in ons uitgebreide assortiment en kies jouw opblaas spa.

Lees meer...

Spa’s bij De Boer

In de Infinity Spa’s van De Boer kan je heerlijk ontspannen. Infinity Spa is al jarenlang bezig in de wereldwijde markt om de spa beleving te perfectioneren. De huidige modellen zijn dan ook opgebouwd uit vier belangrijke elementen. Deze zorgen er samen voor dat het design uniek is, van hoge kwaliteit, energie besparend en voorzien zijn van de nieuwste technologieën. De verschillende massage jets in iedere spa zorgen er voor dat de gebruiker de beste ervaring krijgt. Bekijk de modellen nu in ons assortiment en geniet van je spa!

Opblaas spa bij De Boer

De opblaas spa, ook wel opblaasbare spa, is ruim vertegenwoordigd in het assortiment van De Boer. We hebben dan ook wel 13 verschillende modellen in ons assortiment. Net als de zwembaden zijn onze opblaasbare spa’s van de merken Intex, Bestway en EXIT. Vertrouwde merken welke staan voor een hoog prijs kwaliteit niveau. Wil je niet een spa welke het hele jaar door buiten moet staan? Dan is de opblaasbare variant precies wat je zoekt! Bekijk het nu in ons opblaas spa assortiment!

Lazy Z spa accessoires

Lazy Z spa accessoires zijn natuurlijk geschikt voor de Lazy Z opblaasjacuzzi, maar ook voor tal van andere spa’s. Zo is de Summer Fun spa startset geschikt om te gebruiken in iedere spa. Het water schoon en helder houden wil natuurlijk iedereen. Maar ook de Intex drijvende verlichting is aan te raden voor iedereen die in de avonduren in het water wil genieten. En wat dacht je van heerlijk geurend water? Gebruik hiervoor de verschillende spa geuren van Summer Fun. Laat je zwembadwater ruiken naar aardbeien, cocoa, citroengras of dennen. Bekijk nu alles voor in je opblaas spa in ons assortiment!

Spa Reinigingsproducten

Wist je dat je ook aan spa reiniging moet denken voor je opblaas spa? Om het zwembadwater schoon te houden hebben we diverse producten in ons assortiment. Handig zijn de zogenoemde starterssets. In deze sets vind je alles om je spa goed te kunnen reinigen. Goed onderhoud zorgt er voor dat het water in je spa langer mee gaat. Hierdoor kan je wel een zomerseizoen lang genieten van de spa met hetzelfde water. Heb je meer informatie nodig over het onderhoud aan je opblaas spa? Neem dan contact met ons op.

Opblaas spa kopen

Een opblaas spa koop je natuurlijk bij De Boer. Niet alleen hebben we een ruim assortiment met opblaas spa's, we hebben ook diverse acryl modellen in ons aanbod. Naast de aanschaf van een spa is het ook verstandig om rekening te houden met de verschillende accessoires en onderhoudsproducten die je hier voor nodig bent. Heb je hierbij hulp nodig? In onze winkels in Hazerswoude-Dorp en Drachten ben je welkom. Woon je niet in de buurt van onze winkels? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met de betere keuze voor een opblaas spa. 

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw