menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Playmobil City Life kopen? - Gratis bezorgd vanaf € 75

Playmobil City Life

Playmobil City Life is eigenlijk het leven wat zich afspeelt in en om het huis maar ook het leven in de stad. Alle situaties komt u hier tegen. Van kinderdagverblijf tot tandarts, maar ook van een moderne luxe villa tot aan een compleet ingerichte dierenclinic. Wij wensen de kinderen in ieder geval heel veel speelplezier toe met het tijdloze speelgoed van Playmobil.

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Je speelt heerlijk met de poppetjes, de paarden, de dieren van de dierentuin. De verschillende dingen die je om je heen ziet gebeuren, of dingen die je zo spannend vindt, kun je mooi naspelen met deze kunststof poppetjes, kunststof auto’s etc. het is gewoon net echt. Je kunt allerlei boerderijen naspelen, ranges, een koeienboerderij, een manege, het wilde westen, of alles bij elkaar. Je kunt bijvoorbeeld met je broertjes en zusjes samen iets gaan vragen voor je verjaardag of als er iets anders te vieren valt. Je verlanglijstje is wel met Playmobil te vullen als je wilt. Als je samen spaart, dan gaat het wat sneller natuurlijk.

Playmobil Country, motorsport en meer

Zo kun je Country naspelen, het spel waarin je paardenhouder of boer bent, of je bent de held in het Western Playmobil, de sherrif in het indianendorp, of de goudmijn.. heerlijk kun je dan wegdromen hoe dat moet gaan in je fantasie. Want dat je fantasie geprikkeld wordt, dat is wel duidelijk. Maar ook de motorsport en voetbal, daarin heeft Playmobil ook leuke items. Je kunt dan bijvoorbeeld van alle verschillende dingen ook weer een dorp of stad maken, waarin je alles van Playmobil zoveel mogelijk laat leven zoals het echt is.

Playmobil om te geven

Voor de gevers van het Playmobil is het ook goed te weten dat je voor een paar euro al een heel leuk, leerzaam Playmobil Plus of Playmobil City Action set kunt kopen. Daarin zijn allerlei scenes te koop, leuk om het steeds completer te maken. Het fijne is dat het altijd erg gewaardeerd wordt door de kinderen. Playmobil wordt onder strenge normeringen geproduceerd om toch vooral het kindvriendelijke speelgoed van deze tijd te blijven. Duurzaam.. zowel in productie als in levensduur. Het speelgoed met die slogan heet Playmobil. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw