menu
  • excl.
  • incl.
BTW

PLAYMOBIL Spirit Riding Free

Stap binnen in de wereld van Playmobil. Het bekende speelgoed wat al sinds de jaren 70 ontzettend populair is bij kinderen én volwassenen. De bekende Playmobil figuren kan je kopen in verschillende themasets zoals City Life, Country en Everdreamerz. Voor zowel jongens als meisjes vind je een geschikt verjaardagscadeau. In het uitgebreide aanbod van De Boer vind je de verschillende themasets terug. Bestel vandaag nog dan kan er morgen al gespeeld worden met het nieuwe Playmobil!

11 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Playmobil Spirit Riding Free

De Playmobil Spirit serie draait volledig om paarden, paardrijden, het plattelandsleven en alles wat daarbij komt kijken. Zo bestaat elke speelset van deze reeks uit een onderdeel dat je op de manege kunt tegenkomen.
Neem bijvoorbeeld de paardenbox van Lucky & Spirit. Deze heeft zelfs stro om de stal mee te bekleden! Of kijk Lucky’s huis dan, een mega groot landhuis inclusief gemeubileerde keuken, haar tante Cora en ramen en deuren die zelfs open kunnen! En ook een schuur mag natuurlijk niet ontbreken op een paarden ranch, want hier ontmoeten de meiden Lucky, Pru en Abigail elkaar regelmatig.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw