menu
 • excl.
 • incl.
BTW

Schoencadeautjes kopen? 🎁 - De Boer Drachten

Schoencadeautjes

Schoencadeautjes zijn natuurlijk nodig zodra Sinterklaas weer in het land is. De traditie van het schoen zetten en liedjes zingen bestaat dan ook al decennia lang. Vanaf het moment dat de Sint en zijn pieten in Nederland zijn is het schoentje zetten een vast ritueel. Een schoen met een mooie tekening voor Sint en Piet of een wortel voor Ozosnel moet natuurlijk goed gevuld teruggevonden worden de volgende ochtend.

Voor ieder kind is het een spannend moment, zou de Sint met zijn pieten wel bezoekje hebben gebracht? Wanneer de Sint niet stilletjes het huis voorbij is gereden kan kunnen de leukse schoencadeautjes worden uitgepakt! De Goed Heiligman en zijn pieten winkelen ook graag bij De Boer. In het uitgebreide assortiment vinden zij speelgoed cadeautjes van Lego, Playmobil, Clementoni leerspelletjes, knuffels en knutselspullen. Bekijk hieronder het aanbod van De Boer en bestel snel een schoencadeautje.

Lees meer...
240 artikelen gevonden
Sorteer op:
Ses 00275 Blow Airbrush Pens
Ses 00275 Blow Airbrush Pens
€ 9,63 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Schoencadeautjes krijgen van Sinterklaas

Schoencadeautjes horen in een kinderschoen. Het schoentje zetten thuis of bij opa en oma hoort bij het Sinterklaas feest. Het is dan ook al meer dan 500 jaar een traditie in Nederland. Dit gebeurd zodra de intocht van Sint en zijn pieten is geweest tot aan pakjesavond. Kinderen kunnen zelf in de schoen ook wat achterlaten voor de Sint. Een verlanglijstje voor pakjesavond, een mooie tekening, hooi voor Ozosnel of een lekkere wortel. Daarnaast moet er natuurlijk een liedje worden gezongen zodat Sinterklaas weet dat hij die avond een bezoekje moet komen brengen. Het aller spannendste moment vindt natuurlijk de volgende ochtend plaats. Wat voor cadeautjes zou de Sint dit jaar uit Spanje hebben meegebracht? Is de Sint toch nog wat vergeten? Dan kan hij voor de leukste presentjes ook terecht bij De Boer. In het ruime assortiment is meer dan voldoende speelgoed voor pakjesavond en schoencadeautjes op voorraad.

Wat zijn de leukste schoencadeautjes?

Het is moeilijk om te zeggen wat de leukste schoencadeautjes zijn. Alles is leuk! Wel zijn er 5 verschillende categorieën cadeautjes voor in de schoen waar je rekening mee kan houden wanneer je een cadeautje koopt.

 • Creatieve cadeaus: Hiermee prikkel je de creativiteit van je kind en laat je hem iets creëren. Denk hierbij aan kleurpotloden, Ministeck, strijkkralen en klei.

 • Constructieve cadeaus: Hiermee kan je kind iets bouwen en constructies maken. Denk hierbij aan Duplo, Lego, Playmobil en puzzels.

 • Cognitieve schoencadeaus : Hiermee prikkel je het denkvermogen van je kind. Denk hierbij aan een nieuw leesboek of aan een boek.

 • Sociale schoencadeautjes: Wat is er nou leuker dan een cadeautje wat je ook kan delen? Denk hierbij aan een kwartetspel of bordspel.

 • Motorisch cadeau: Een motorisch cadeau zet je kind in beweging! Denk hierbij aan een voetbal of schaatsaccessoires.

Wanneer Sinterklaas meerdere cadeautjes voor in de schoen moet halen kan hij de 5 categorieën met elkaar afwisselen. Zo krijgt iedereen naast voldoende snoepgoed en pepernoten leuke variërende  Sinterklaas cadeautjes.

Schoencadeautjes tot 5 euro

Schoencadeautjes voor zowel jongens als meisjes heeft De Boer onder andere tot 5 euro.  Wanneer Sinterklaas eindelijk in het land is, is het verleidelijk om elke dag de schoen te zetten. Naast pakjesavond ben je dan zo een flink bedrag aan cadeaus kwijt. Hier heeft De Boer aan gedacht door ook schoenkadootjes aan te bieden voor kleine bedragen. Denk hierbij aan  kleine cadeautjes van de populaire TY Teeny knuffels en sleutelhangers, Playmobil, knutsel spullen en speelgoed miniaturen. De leukste schoencadeautjes vind je bij De Boer.

Grotere cadeautjes voor in de schoen

Naast de schoencadeautjes tot 5 euro heeft De Boer ook een groot assortiment aan cadeautjes tot 25 euro. Denk hierbij aan leuke speelfiguren met accessoires van LEGO voor meisjes en jongens. Voor de jongere kinderen hebben wij LEGO DUPLO Boerderijdieren, de Falk Kubota Grasmaaier om achter te lopen en nog veel meer. Naast cadeautjes voor in de schoen kan Sinterklaas ook goed terecht bij De Boer voor pakjesavond. Wij hebben speelgoed voor verschillende leeftijdscategorieën voor zowel binnen als buiten. Schoencadeautjes voor volwassenen heeft De Boer  ook zeker. Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod aan producten.

Tips voor een fijn Sinterklaasfeest

Met de drukke decembermaand voor de deur heeft De Boer een aantal tips voor het kiezen van de leukste cadeaus:

  1. Begin op tijd met het kopen van schoencadeautjes en cadeaus voor pakjesavond. Zeker nu er een schaarste aan grondstoffen dreigt.
  2. Deel een cadeautje op in meerdere pakjes zodat je deze ook verspreid kan geven zoals verschillende potjes klei of viltstiften.
  3. Probeer elke keer een heel ander cadeau te geven. De ene keer iets om mee te spelen, de andere keer iets om van te leren.
  4. Een schoenkado hoeft niet voor 1 kind te zijn, maar kan gedeeld worden met de broertjes en zussen. Geef bijvoorbeeld een gezelschapsspel waarbij meerdere spelers nodig zijn.
  5. Vergeet niet om naast speelgoed te genieten van de Sinterklaas lekkernijen. Naast de leukste schoencadeautjes genieten kinderen ook van pepernoten, chocoladeletters en schuimpjes.

Schoencadeautjes kopen bij De Boer

Schoencadeautjes koop je natuurlijk ook bij De Boer met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp. In ons ruime assortiment hebben we verschillende kleine cadeautjes welke geschikt zijn voor in de schoen. Heb je online het ideale cadeautje gezien voor jouw kind of kleinkind? Bestel het dan snel! Twijfel je nog over de presentjes? Dan ben je van harte welkom om in onze winkel in Drachten het speelgoed assortiment te komen bekijken. Hier staan verschillende miniaturen, TY Teeny knuffels, Playmobil, LEGO, Schleich en veel meer producten! Onze specialisten staan voor je klaar zodat je gelijk al je vragen kan stellen. Inpakken in Sinterklaaspapier kan bij de balie. Heb je online hét cadeau gevonden? Bestel vandaag voor 20:00, dan heb je morgen de schoencadeautjes al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privΓ©
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw