menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Elektrische voertuigen

elektrische accu voertuigen

Elektrische voertuigen

Elektrische voertuigen voor kinderen zijn er in verschillende soorten en maten. In ons assortiment vind je elektrische tractoren, kinderauto’s, motoren, scooters, jeeps en nog veel meer. Ook hebben we accessoires voor elektrische voertuigen in ons assortiment. Zo voeg je eenvoudig bij de combi-deals een aanhanger toe of bijvoorbeeld een extra wiel. Het voordeel van elektrische voertuigen is dat jouw kinderen niet hoeven te trappen. Bij het kiezen van een elektrisch voertuig moet je daarom letten op de voltage van het voertuig. De voltage zegt namelijk iets voor de snelheid en kracht van de moter van het elektrische voertuig.

Lees meer...
34 artikelen gevonden
Sorteer op:
Peg Pérego Gator HPX Wiel
Peg Pérego Gator HPX Wiel
vanaf  € 13,64 (per stuk)
(8)
Yamaha YFZ50 Racing Blue
Yamaha YFZ50 Racing Blue
€ 2.147,93 (per stuk)
leverbaar binnen 2-4 weken
Vergelijken (0)

Voltage

Het voltage is één van de belangrijkste eigenschappen van de elektrische auto voor jouw kind. In ons assortiment zitten voertuigen met een accu’s van 6-Volt, 12-Volt en 24-Volt. De voltage zegt namelijk iets voor de snelheid en kracht van de moter van het elektrische voertuig.

6-Volt

Zo gaat een 6-Volt kinderauto bijvoorbeeld rond de 3 km/u en is daarmee ideaal voor kinderen vanaf 2 á 3 jaar. Een 6-Volt is meer geschikt voor verharde wegen.

12-Volt

Een 12-Volt kinderauto gaat maximaal tot 6 km/u. Daarnaast gaat een 12-Volt kinderauto beter om met oneffen terrein. De elektrisch voertuig van 12-Volt beschikt daarnaast over twee versnellingen (half- en vol vermogen) en een achteruitversnelling.

24-Volt

Een 24-Volt elektrisch voertuig is behoorlijk krachtig en kan over behoorlijk oneffen terrein heenrijden. De elektrisch voertuig van 24-Volt (net zoals de 12-Volt) beschikt daarnaast over twee versnellingen (half- en vol vermogen) en een achteruitversnelling.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw